Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris O'Neills agerande på festen mörkades av hovet – nya bilderna visar

17 okt, 2023, 13:00 

Chris O'Neill gjorde det oväntade på Childhood-galan med prinsessan Madeleine och drottning Silvia.

Annons

Chris O'Neill har aldrig gjort någon hemlighet av att han inte trivs i det kungliga rampljuset. Det var också på grund av detta som han en gång i tiden tackade nej till prinstiteln.

Här avslöjas Chris O'Neills och prins Daniels verkliga relationBrand logo
Här avslöjas Chris O'Neills och prins Daniels verkliga relation

I stället har han valt att fokusera på sina affärer, som den businessman Chris ändå är, och inte låtit de kungliga tillställningarna stå i vägen för det som ändå är hans vardagliga arbete.

Senaste tiden har det dock skett en drastisk förändring. Chris har synts alltmer vid prinsessan Madeleines sida och han har närvarat på saker där han vanligtvis brukar lysa med sin frånvaro.

Chris oväntade drag under galan

Därför var det så klart extra välkomet att se Chris dyka upp när det var dags för den årliga Childhood-galan i New York. Som bekant är det en gala som både drottning Silvia och Madeleine brinner lite extra för, och då är det så klart väldigt kul att ha med Chris på tåget.

Annons

Chris såg så stilig ut bredvid sin älskade hustru, med en stilren svart kostym och matchande fluga. Det var helt klart en kväll som både Madeleine och Chris kommer minnas med värme.

Silvia tyckte säkert också det var väldigt kul att Chris dök upp. Hon har ju tidigare uttryckt sig så varmt om sin svärson och berättat vilken fin relation de har.

– Vår blivande svärson är en sådan trevlig person. Han är sympatisk och ger henne värme. Det stödet hon behöver ger han henne. Som alla människor behöver. En fin och trevlig person, har Silvia sagt om Chris.

Prinsessan Madeleine och drottning Silvia
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia på Childhood-galan 2023.

Hovet mörkade hans närvaro

Att Chris skulle närvara på galan var något förvånande. Han stod nämligen inte uppskriven i den kungliga kalendern och många hade säkert räknat Madeleines hårt arbetande make.

Men som saker har sett ut senaste tiden ska man inte räkna ut Chris. Han är med mer än vanligt och kanske är detta något vi helt enkelt får vänja oss vid – på bästa tänkbara sätt!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på Childhood-galan 2023.

Foto: TT

Annons