Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris O'Neills beteende väcker reaktioner – är plötsligt helt förändrad

10 aug, 2023, 08:59 
Chris O'Neill och prinsessan Madeleine

Chris O'Neills beteende med familjen väcker reaktioner.

Annons

Chris O'Neill är en person med stor integritet. Han uppskattar inte rampljuset – vilket knappast är en hemlighet. Tvärtom, det här är något som Chris talat öppet om.

– Jag kan tycka att det är obekvämt om jag springer in i en butik för att köpa en burk cola iklädd mysbyxor och någon börjar filma mig. Men man vänjer sig. Jag har ingen önskan att uppnå någon form av kändisskap, och har heller inga som helst fördelar av det i mitt yrke. Det händer att jag gnäller för Madeleine om det. Men i slutändan lär man sig att leva runt det, sa Chris i sin långa intervju med magasinet King.

Här avslöjas Chris O'Neills verkliga relation till EstelleBrand logo
Här avslöjas Chris O'Neills verkliga relation till Estelle

Chris O'Neill väcker reaktioner med sitt beteende

Men ibland lyckas kameran fånga en Chris som annars kanske bara hans familj får se. Så var det när kungafamiljen var samlad för att se Victoriakonserten på Borgholms slottsruin.

Chris O'Neill
Titta hur Estelle skiner upp när hon ska prata med Chris!

På Svensk Damtidnings filmer ser vi hur Chris och hans hustru, prinsessan Madeleine, spatserar fram vid slottsruinen när prinsessan Estelle plötsligt dyker upp och viskar något i Chris öra. Båda ler brett, sedan springer Estelle tillbaka till sina föräldrar, kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Annons

Det här är något som inte bara engagerar oss i Sverige – även i utlandet är man glada över att få se den här sidan av Chris.

"Inte alls lika sur som vanligt"

Finska Ilta-Sanomat har skrivit om "den speciella konversationen" mellan Chris och Estelle. Tidningens skribent Tatu Partanen medger att han har fått en helt ny bild av den brittisk-amerikanske affärsmannen.

"Feststämningen hade helt klart drabbat O'Neill, som brukar ses som kylig. På bilderna som togs under evenemanget ses han för det mesta både le och skratta och är inte alls lika sur som vanligt", skriver Tatu.

Tatu skriver också att Madeleine och Chris framstod som "anmärkningsvärt lyckliga". Så fint att det är bilden som sprids av vårt fantastiska prinsesspar!

Annons