Chris O'Neills ex Bianna Golodryga får nytt toppjobb

Bianna Golodryga med Chris O'Neill.

Chris O'Neills exflickvän Bianna Golodryga är en känd journalist och tv-stjärna i USA, och nu har hon landat ännu ett toppjobb.

Chris O’Neill träffade som bekant prinsessan Madeleine under hösten 2010. Under 2011 blev de ett par och resten är som sagt kärlekshistoria och de har nu barnen Adrienne, Leonore och Nicolas tillsammans. Innan dess syntes amerikanska Chris mycket ute i vimlet i New York, och en av kvinnorna han kopplades ihop med då var Bianna Golodryga. De syntes tillsammans under 2007 och Golodryga är en känd journalist som har hyllats för sina insatser som reporter för morgonshowen “Good Morning America” på ABC News. Under 2018 och första halvan av 2019 arbetade hon för CBS News, men har nu landat ett toppjobb hos konkurrenten CNN –  som reporter och nyhetsankare.

Bianna Golodryga kom till USA som barn från forna Sovjetunionen, pratar flytande ryska och har bland annat studerat vid University of Austin. Golodryga hittade kärleken vid samma tidpunkt som Chris O’Neill – sedan 2010 är hon gift med amerikanen Peter Orszag, vd på investmentbanken Lazard och före detta förvaltnings- och budgetdirektör under president Barack Obama.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: