Chris O’Neills ex Maryam Abdullina har förändrats

chris oneills exflickvän Maryam Abdullina

2008 fanns underklädesmodellen Maryam Abdullina vid Chris O'Neills sida. Men i dag är relationen ett minne blott – och på nya bilder ser vi hur hennes liv har förändrats.

Det fanns ett liv innan Madeleine för Chris. Man kan inte alltid tro det – men han hade en och annan kärlek innan han träffade prinsessan.

En av dem var Maryam Abdullina. Abdullina, som ursprungligen kommer från Uzbekistan, arbetade som underklädesmodell och paret sågs frekvent i vimlet i New York 2008.

Hon beskrevs som en “partypingla” som älskade livet i den amerikanska storstadsmetropolen. Men sedan uppbrottet från Chris har hennes liv förändrats helt.

I dag lever Maryam Abdullina med maken, entreprenören Khajak Keledjian. Han har grundat en meditationsstudio och en app för mindfulness. Paret har tre barn och bor fortfarande kvar i New York.

 

Maryan och Khajak lever ett harmoniskt liv och inleder varje dag med att meditera. De är också helt sålda på yoga. På Instagram delar Khajak med sig av bilder från familjelivet – trots hans arbete som entreprenör är det familjen som han lägger mest tid på.

Paret beskrivs som riktiga hälsofreaks. De dricker renande juicer och Khajak har även delat med sig av bilder från en period då han genomgick en så kallad “cleansing” av kroppen – genom att dricka getmjölk i åtta dagar. För Maryam är det ett helt annat liv än det hon levde tillsammans med Chris. Dagarna i festens epicentrum är långt borta.