Chris O'Neills exflickvän Maryam Abdullina

chris oneills exflickvän Maryam Abdullina

Prinsessan Madeleine var inte Chris O'Neills första kärlek. Tro det eller ej! För 11 år sedan dejtade han Maryam Abdullina, vars liv har tagit en helt annan vändning.

Charmören Chris O’Neill har några exflickvänner i bagaget. Men relationerna har inte varit särskilt långvariga. År 2008 dejtade han underklädesmodellen Maryam Abdullina, från Uzbekistan, och paret sågs ofta tillsammans på olika tillställningar i New York.

Chris och Maryam Abdullina festade i New York

Maryam Abdullina beskrevs, på den tiden, som en riktig partypingla och hon älskade den vibrerande storstadspulsen. Men i dag har hon lämnat det livet bakom sig för en lugnare tillvaro med fokus på familjen. Hon bor förvisso fortfarande i New York men är gift med entreprenören Khajak Keledjian – som har grundat en meditationsstudio och en app för mindfulness. Paret har två döttrar, Dalita och Ava, och väntar sitt tredje barn nu de närmaste veckorna.

Både Maryam och Khajak utöver yoga och det har utvecklat en perfekt balans mellan arbete och fritid. De börjar varje dag med meditation och de lägger otroligt mycket tid på barnen. Khajak är väldigt aktiv på sitt Instagram-konto och trots att han är en drivande entreprenör är det främst familjebilder i hans flöde.

Från partyliv till meditation och mindfullness

De har också ett stort fokus på olika juicer, som rensar kroppen, och dessutom använder man meditations-appen Inscape (som Khajak har grundat) för att söva barnen.

Maryam Abdullina verkar med andra ord vara en helt annan person än den hon var när Chris träffade henne. En lycklig blivande trebarnsmamma som mediterar och gör yoga. Frågan är bara om hon och Chris har sprungit på varandra i The Hamptons någongång? Chris och Madeleine älskar ju fortfarande att tillbringa tid på den amerikanska östkusten.

Chris har även kopplats ihop med tv-stjärnorna Annie Churchill och Bianna Golodryga.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: