Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris O'Neills förändring för prinsessan Madeleines skull

04 jun, 2020, 19:00 
Ellen Myrgård Lindén
chris o'neills förändring
Chris O'Neill har vant sig vid det kungliga strålkastarljuset. Åtminstone när han själv får välja hur mycket han ska synas. Madeleines make är inte alls lika upprorisk, som han var när de först träffades.
Annons
Det här är prinsessan Madeleine och Chris O’NeillBrand logo
Det här är prinsessan Madeleine och Chris O’Neill

Chris O’Neills relation till Sverige och det kungliga livet har inte varit helt problemfritt. Trots äktenskapet med prinsessan Madeleine har han aldrig varit intresserad av någon prins-titel. Han har istället fortsätt att driva företag, med hela världen som arbetsplats.

Chris O’Neills utspel på New Yorks gator

Dessutom har Madeleines make aldrig velat bo i Stockholm. Han är van vid att resa mycket och ett inrutat liv, med kungliga uppdrag, är ingenting för honom. Han är Chris O’Neill, inte någon känd kunglighet. Vi minns alla papparazzi-bilderna från New York, när han pekade “Fuck you” åt fotograferna.

chris oneill new york
Chris O’Neill hade till en början svårt att bli vän med det kungliga strålkastarljuset. Men efter flytten till Florida har han hittat en bra balans mellan offentligheten och det privata.

Mer bekväm nu

Men de senaste åren har det hänt någonting. Efter flytten till Florida har Madeleine och Chris hittat en balans i livet. Både när det kommer till jobb, intressen och det kungliga livet i Stockholm. Prinsessan trivs, även hon, otroligt bra i USA och man får inte glömma bort att hon också jobbar med Childhood mot den amerikanska marknaden. Boendesituationen i Florida passar alltså båda parter.

Annons

Madeleine har heller inget behov av att vara med på alla kungliga evenemang hemma i Sverige. Hon och Chris väljer istället ut det allra viktigaste och är men när de tycker att det passar.

Dessutom tar Chris ett mycket större ansvar i hemmet nuförtiden. När familje bodde i London, och den korta perioden på Hovstallet, var han tvungen att resa mycket i jobbet. Men nu, när han redan är på plats i USA, är arbetsresorna betydligt färre. Madeleine har själv berättat att det är Chris som går upp på morgonen och gör frukost åt barnen.

De är inte längre förföljda av paparazzis vilket betyder att prinsessparet själva kan bestämma vilka bilder de ska visa upp för svenska folket. Genom prinsessan Madeleines Instagram-konto får vi ibland en glimt av hur det kan se ut i den lyxiga Florida-villan.

Personliga – men på deras egna villkor.

Foto: TT

 

Annons