Chris O’Neills hemliga besök i Sverige

Chris O'Neill
Förlovningen eklaterades hösten 2012, men redan sommaren 2010 festade Chris O'Neill tillsammans med prinsessan Madeleine på Stureplan i Stockholm. Nya avsnittet av Svensk Dam Doku handlar om Chris O'Neill, prinsessan Madeleines make: varifrån kommer han, vem är han och framförallt – hur är han?
Annons

Den 14 januari 2011 får svenska folket för första gången stifta bekantskap med prinsessan Madeleines nya pojkvän. Expressen avslöjar att prinsessan Madeleine har börjat dejta igen efter uppbrottet från Jonas Bergström året innan. Prinsessan, och den man vi nu vet heter Chris O’Neill, fotograferas på restaurangen Boathouse i Central Park, då de ska äta söndagsbrunch.

Annons
Chris
Chris på besök i Sverige – sommaren 2010. Chris och Madeleine har precis mötts genom gemensamma svenska vänner i New York. Bara fyra månader tidigare, i april 2010, har hon brutit upp med Jonas Bergström.
Chris och Madeleine utanför Riche, augusti 2010.

Madeleine har stickad tröja, sjal och pälsväst. Håret är uppsatt i en lös knut. Chris bär grå ulltröja. Madeleine smeker hans arm. Senare ska det visa sig att prinsessan Madeleine och Chris lärt känna varandra redan sommaren 2010, då hon precis lämnat Jonas Bergström.

Annons

Någon månad senare, i augusti 2010, hälsar han på henne i Sverige för första gången. Tillsammans med Madeleines bästa väninnor festar de tillsammans på krogen Riche i Stockholm. Chris fångas på bild, men då vet ingen att han senare ska förlova sig med Madeleine – att han dessutom ska bli far till tre svenska små kungligheter. Besöket i Sverige sker i hemlighet.

Chris
Chris O’Neills första officiella besök i Sverige 2011, i samband med Natalie Rostas och Dag Werners bröllop i slutet av augusti.

Men vem är då denna Chris. Finansmannen som stulit prinsessan Madeleines hjärta, som fick henne på fall genom att bjuda henne på en vitlökspasta, en Aglio olio?

Annons
Chris
Chris på prinsessan Estelles dop 2012.

I nya avsnittet av Svensk Dam Doku berättar Svensk Damtidning historien om Chris O’Neill – jetset-sonen som valde bort prinstiteln. Det är många som är nyfikna på Chris. Varifrån kommer han, vem är han egentligen och framförallt – HUR är han?

Chris och Madeleine
Bröllop mellan Madeleine av Sverige och Chris O’Neill, i juni 2013.

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Chris O’Neills hemliga besök i Sverige”

 1. Birthe Vejrum skriver: 11 februari, 2020

  A-ha, men så kan vi vel gå ud fra, at historien om, at Chris “kastede” $800.000 på bordet for en plads ved Madeleines bord til et Childhood arrangement i New York er fake?


 2. Minna skriver: 11 februari, 2020

  På vilket sätt var besöket hemlig???


 3. Maja skriver: 12 februari, 2020

  Allt är väl ”hemligt” när det gäller kungafamiljen. Det är bara Svensk damtidning och dess läsare som är invigda


 4. Birthe Vejrum skriver: 12 februari, 2020

  🙂 Maja – där slog du huvudet på spiken!


 5. Mon skriver: 12 februari, 2020

  Hemligt, privat, kommenterar inte. Hovets informationstjänst informerar.


  1. Ulla Lundell skriver: 23 februari, 2020

   Om det nu gick bra att åka till Sverige på ett “hemligt besök” så borde det gå bra att åka hit på nobelmiddagen och andra större saker också.

   Ulla


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar