Chris O'Neills hemliga besök i Sverige

Chris O'Neill

Förlovningen eklaterades hösten 2012, men redan sommaren 2010 festade Chris O'Neill tillsammans med prinsessan Madeleine på Stureplan i Stockholm. Nya avsnittet av Svensk Dam Doku handlar om Chris O'Neill, prinsessan Madeleines make: varifrån kommer han, vem är han och framförallt – hur är han?

Den 14 januari 2011 får svenska folket för första gången stifta bekantskap med prinsessan Madeleines nya pojkvän. Expressen avslöjar att prinsessan Madeleine har börjat dejta igen efter uppbrottet från Jonas Bergström året innan. Prinsessan, och den man vi nu vet heter Chris O’Neill, fotograferas på restaurangen Boathouse i Central Park, då de ska äta söndagsbrunch.

Chris

Chris på besök i Sverige – sommaren 2010. Chris och Madeleine har precis mötts genom gemensamma svenska vänner i New York. Bara fyra månader tidigare, i april 2010, har hon brutit upp med Jonas Bergström.

Chris och Madeleine utanför Riche, augusti 2010.

Madeleine har stickad tröja, sjal och pälsväst. Håret är uppsatt i en lös knut. Chris bär grå ulltröja. Madeleine smeker hans arm. Senare ska det visa sig att prinsessan Madeleine och Chris lärt känna varandra redan sommaren 2010, då hon precis lämnat Jonas Bergström.

Någon månad senare, i augusti 2010, hälsar han på henne i Sverige för första gången. Tillsammans med Madeleines bästa väninnor festar de tillsammans på krogen Riche i Stockholm. Chris fångas på bild, men då vet ingen att han senare ska förlova sig med Madeleine – att han dessutom ska bli far till tre svenska små kungligheter. Besöket i Sverige sker i hemlighet.

Chris

Chris O’Neills första officiella besök i Sverige 2011, i samband med Natalie Rostas och Dag Werners bröllop i slutet av augusti.

Men vem är då denna Chris. Finansmannen som stulit prinsessan Madeleines hjärta, som fick henne på fall genom att bjuda henne på en vitlökspasta, en Aglio olio?

Chris

Chris på prinsessan Estelles dop 2012.

I nya avsnittet av Svensk Dam Doku berättar Svensk Damtidning historien om Chris O’Neill – jetset-sonen som valde bort prinstiteln. Det är många som är nyfikna på Chris. Varifrån kommer han, vem är han egentligen och framförallt – HUR är han?

Senaste avsnittet av Svensk Dam Doku hör du här!

Chris och Madeleine

Bröllop mellan Madeleine av Sverige och Chris O’Neill, i juni 2013.

Foto: TT