Chris O'Neills hemlighet ute – systern avslöjar

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine

Chris O'Neill vill vara hemlig – men hans syster har talat ut.

Därför trivs inte Chris i Sverige!
Slå på ljud

Chris O'Neill må vara gift med en prinsessa, men han är inte en person som söker rampljuset. Han föredrar att hålla en låg profil och har inga problem med att stå i prinsessan Madeleines skugga.

Som hovets informationschef Margareta Thorgren uttryckt det tidigare:

– Chris är gift med prinsessan Madeleine, men i övrigt vill han vara så privat som möjligt. Han önskar i den bemärkelsen inte vara en officiell person.

Chris O'Neills hemlighet är ute – systern avslöjar allt

Men vi har ändå då och då fått värdefulla inblickar i hur Chris är som människa, som partner och vän. När Madeleine och Chris strax skulle gifta sig gjorde Expressen en djupdykning i kretsen kring herr O'Neill.

De fick bara fram positiva omdömen.

– Chris var en väldigt försiktig pojke. Jag skulle säga att han inte var någon bråkstake på något sätt utan mycket snäll, mycket väluppfostrad och oerhört välartad. Det märktes att hans mor var väldigt bra på att uppfostra sina barn, säger en vän till familjen.

Henry Lewis Waller studerade med Chris på Colombia Business School. Han har bara goda minnen från deras tid tillsammans.

– Chris är en väldigt smart, trevlig och utåtriktad kille, säger han i intervjun.

– Det är inte varje dag någon man känner går och gifter sig med en kunglighet men han är definitivt en utmärkt kandidat för äktenskap.

"Vill ni veta hur han är..."

Chris syster Annalisa O'Neill uttalar sig också i artikeln. Hon hade läst en intervju på hovets hemsida, där Chris och Madeleine var nykära och beskrev varför de fallit för varandra.

Annalisa blev glad.

– Jag tänkte att allt hon sa stämde så väl med vem han är. Hon sa att han hade humor och att hon mådde bra med honom. Så vill ni veta hur han är - lyssna på Madeleine, säger Annalisa i artikeln.

LÄS MER: Chris O'Neills innersta krets – exklusiva klubben

LÄS MER: Här är prinsessan Madeleines innersta krets – vänskapen går i arv

LÄS MER: Chris försvinner allt mer från Madeleine