Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris O'Neills intima samtal med världsberömda kvinnan – bilderna avslöjar

17 okt, 2023, 15:00 
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill

Chris O'Neill hade en fin kväll tillsammans med bland annat en berömd fotomodell.

Annons

Få väntade sig att Chris O'Neill skulle dyka upp på prinsessan Madeleines speciella kväll. Den årliga Childhood Foundation-galan brukar främst vara en viktig företeelse för Madeleine och drottning Silvia, som ju är organisationens grundare.

Men den här gången dök även Chris upp på Park Avenue på Manhattan för att närvara under den mycket snofsiga kvällen. Huvudsyftet var dock inte att bjuda på sus och dus, utan att samla in pengar till Childhoods viktiga arbete. Och pengar blev det: närmare tio miljoner kronor!

Här avslöjas Chris O'Neills och prins Daniels verkliga relationBrand logo
Här avslöjas Chris O'Neills och prins Daniels verkliga relation

Chris O'Neills fina samtal med kändisfrun

Vi fick också se en hel del stjärnglans, inte minst vid Madeleines bord. Där satt stjärnkocken Marcus Samuelsson och hans berömda fru, supermodellen Maya Haile. Chris satt bredvid Maya, och de två hade säkert flera spirituella, intima samtal under kvällen.

Annons

Maya och Marcus har ett dynamiskt och roligt äktenskap. De har varit gifta sedan 2009, efter att ha träffats på en fest i Marcus lägenhet i Harlem.

– Inte långt efter att vi flyttade in och gjorde klart lägenheten så bestämde jag mig för att ha en inflyttningsfest. Det var då jag träffade Maya. Någon tog med henne. Hon är en modell, ungefär 1.80 lång och vacker. Men det som verkligen drog mig till henne är att hon är en väldigt god människa, säger Marcus i en intervju med Glamour.

Chris O'Neill satt tillsammans med Maya Haile

Maya menar i samma intervju att hon och maken binds samman av liknande erfarenheter.

– Marcus föddes i Etiopien, växte upp i Sverige och flyttade sedan till Harlem. Jag föddes i Etiopien, växte upp i Nederländerna och flyttade till... Harlem. Hur många har upplevt detta? Så vår gemensamma bakgrunder band oss till varandra direkt. Och vi älskar båda basket, säger Maya.

På bilderna som Expressen publicerat ser man att makarna Samuelsson och Chris och Madeleine stortrivs i varandras sällskap. De ler och skrattar – så bordsplaceringen verkar ha varit en rungande succé.

Annons