Chris O’Neills relation med Madeleine – bilden avslöjar

Han är inte som du tror... Här är bilden som visar en annan sida av prinsessan Madeleines man Chris O’Neill.

Vilken är egentligen din bild av Chris O’Neill? Många verkar ha uppfattat prinsessan Madeleines man som lite vresig och avståndstagande, och det hör säkert ihop med hans bestämda beslut om att tydligt ställa sig utanför Kungahuset och inte bli prins.

Men sanningen är att han kan vara den trevligaste av dem allihopa. Ska du välja en kunglig bordsherre så vete sjutton om du inte ska välja Chris!

Han har nämligen en extremt charmig sida, och han kan konversera i princip vem som helst. Dessutom är han en äkta brittisk-amerikansk gentleman, formad av sin glammiga jetset-mamma Eva O’Neill och de exklusiva internatskolor som han har gått på i Storbritannien och Schweiz.

Chris O’Neill – sån är han egentligen

Chris O’Neill med Emma Pernald

Gentlemannen Chris O’Neill med Emma Pernald.

Ja, Chris är faktiskt så hyvens och gentlemannamässig att han – den andra gången han överhuvudtaget gästade Sverige, och knappt kände någon – eskorterade prinsessan Madeleines bästis, och prins Carl Philips ex-flickvän Emma Pernald, till ett bröllop där han knappt kände någon.

Detta var 2011 och det var Madeleine-väninnan Natalie Rosta (numera Werner) som stod brud. Att prinsessan Madeleine saknades hade dock sin naturliga förklaring, hon var tärna.

Två av Natalie Rostas tärnor: Prinsessan Madeleine och Louise Gottlieb, numer Thott.

LÄS OCKSÅ: Madeleine och Chris – ärliga orden om förhållandet

LÄS OCKSÅ: Därför trivs inte Chris O'Neill i Sverige – sjuan står tom

Foto: TT.