Chris O'Neills stora oro för systrarna

Chris O'Neills stora oro för systrarna

Chris O'Neill har familj över hela världen, det gör att han inte kunnat träffa dem på nästan ett år.
Det här är prinsessan Madeleine och Chris O’Neill
Slå på ljud

Chris O'Neill har vuxit upp i en modern familj och har både bott själv eller har släktingar som bor över hela världen. Om det är några han är extra nära så är det hans systrar, och det råder ingen brist på dem!

Han har inte mindre än fem halvsystrar, på mammans sida är det Tatjana och Natascha är medan Stefanie, Annalisa och Karen är hans systrar på pappas, Paul O’Neills, sida.

I och med läget i världen har han inte kunnat träffa sina systrar på länge och särskilt inte den han kanske står allra närmast, nämligen Tatjana d'Abo.

chris o'neill systrar

Chris mamma Eva O’Neill och systrar Tatjana och Natascha.

TT

Chris O'Neill har inte kunnat träffa sina systrar

Tatiana är gift med adelsmannen John Henry d’Abo. Paret bor i ett 1700-tals gods nära Cambridge och i tjusiga området Chelsea i London. Godsets verksamhet är inriktad mot jordburk och bevarande, och det arrangeras även jakt för speciellt inbjudna. Paret har tre barn, Jasper, Anouska, och Celina. Men Storbritannien är hårt drabbat under covid-19-pandemin och det har inte gått att resa fram och tillbaka på samma sätt som Chris alltid brukade göra förut.

Tatiana är även fadder till Leonore, sin älskade brors förstfödda dotter. Flera av kusinerna på pappa Chris sida har besökt Sverige i samband med dopen av barnen, men det är slut på de internationella släktträffarna nu, och lär vara även en tid framöver. Då kanske alla barnen i framtiden bildar nya generationens jet-seters och festar världen över med sina släktingar i samma åldrar!

Medan Tatiana blev fadder till Chris förstfödde, så stod inte den andra systern lottlös. Grevinnan Natascha är nämligen fadder till Chris och Madeleines enda son, Nicolas. Inte heller henne har han kunnat träffa under pandemin.

51-åriga Natascha von Abensperg und Traun är Chris halvsyster. Hennes flicknamn är Loeb. Efter giftermålet med den österrikiske greven Ernst von Abensperg und Traun, kan hon numera titulera sig grevinna. Ernst arbetar som bankchef i Österrike och det är även där paret bor. Förutom långa titlar och många namn, har paret även många barn ihop; Milana, Moritz, Chiara och Louis.