Chris O'Neills stora uppoffring för familjen – därför syns han inte

05 aug, 2021, 10:02 
AvIndra Nordemar

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine har nu varit i Sverige en längre tid. Men Chris hade nog föredragit att vara kvar i USA...

Annons
EXKLUSIVT: Följ med in till Madeleines och Chris lyxklubb!
EXKLUSIVT: Följ med in till Madeleines och Chris lyxklubb!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har alltid föredragit att bo utanför Sveriges gränser. Först bodde de i England men sedan förflyttade de sig till solstaten Florida i USA där de numera bor.

Däremot brukar de alltid besöka Sverige under sommaren, men pandemin satte käppar i hjulet för familjen. Men i juni i år meddelade hovet att prinsessfamiljen är i Sverige igen, och just nu befinner de sig på Solliden på Öland och planerar att stanna som kortast till mitten av augusti.

Men Chris O'Neill hade nog hellre sett att familjen stannade hemma i USA, eller i alla fall att visiten var kortare...

Chris O'Neilsl uppoffring – är inte bekväm i Sverige

Recept.se Nyhetsbrev

Enligt Margareta Gotthardsson som har bevakat den svenska kungafamiljen i flera år, känner sig Chris inte helt bekväm på svensk mark.

– Chris O’Neill är van att bo i stora städer, som New York och London, där han älskar att testa nya restauranger. Men i lilla Stockholm har han alltid känt sig instängd. Här rör sig Madeleine och Chris endast inom en liten radie på Östermalm, och besöker oftast samma restauranger om och om igen, vilket självklart är en helt annan värld än vad han är van vid, har Margareta tidigare sagt.

Annons

– En annan anledning till att Chris inte trivs är självklart den uppmärksamhet han får. Han trivs bäst som anonym, men här i Stockholm känner alla igen honom och det blir plötsligt lite jobbigare att gå till butiker eller ta en promenad.

I år har han fångats på bild med kungafamiljen, både på Sollidenkonsert och på Victoriadagen, och givetvis blir han även igenkänd på Öland där han är nu, men Chris offrar sig för familjen!

Men på senare tid har varken han eller Madeleine synts till, så det verkar ändå som att de kommer undan hyfsat bra.

Foto: TT

Annons