Chris O'Neills vän Cedric Notz i cykelolycka

chris oneills vän cedric notz ramlade med cykeln

Chris O'Neills bästa vän har haft otur i trafiken. Nu berättar hustrun, Andrea Brodin, om den läskiga olyckan.

Nu kommer vintermörkret – och halkan! Och en av dem som redan har fått uppleva kylan, den hårda vägen, är Chris O’Neills bästa vän, Cedric Notz. Han ramlade nämligen med cykeln häromveckan.

Schweizaren Cedric Notz var Chris bestman, när Madeleine och Chris gifte sig år 2013, och under bröllopsfesten på Drottningholm träffade han även sin egen själsfrände! Madeleines väninna Andrea Brodin (tidigare Engsäll).

chris oneill bröllop med madeleine 2013

Cedric Notz står Chris otroligt nära. Han fick bland annat hedersuppdraget att vara bestman vid det stora prinsessbröllopet, år 2013.

Det är Andrea själv som berättar om olyckan. Detta i ett reklaminlägg för märket Hövdings. En cykelhjälm med airbag som man fäster runt halsen. Det var nämligen en sådan som räddade Cedric Notz när han for omkull.

Cedric Notz och Andrea Brodin är nära vänner till Madeleine och Chris

Andrea och Cedric bor i ett hus på Lidingö, utanför Stockholm, men de tillbringar också mycket till i Schweiz. År 2016 föddes parets första gemensamma barn Isabella och Andrea har även barnen Diana och Ivar tillsammans med exmaken Niclas Engsäll. Andrea är nära vän med både Madeleine och Victoria och kronprinsessan är även fadder åt dottern Diana.

cedric notz andrea brodin andriennes dop

Cedric Notz och Andrea Brodin på prinsessan Adriennes dop.

Foto: TT