Chris oro för mamma Eva – efter svåra tiden

chis o'neill eva o'neill mamma

TT
Chris O'Neill är uppvuxen i en familj som bosatt sig över hela världen, vilket påverkas starkt av den senaste tidens händelser.

Det är osäkra tider för alla just nu, med snart ett år av covid-19-pandemin finns det trots vaccin inte riktigt något ände i sikte, och de anpassningar vi gjort för den nya verkligheten ser ut att bli kvar ett bra tag till.

Många av de som gått bort i pandemin är äldre, och ända sedan start har personer över 70 räknats som en av de känsligaste riskgrupperna. För Chris O'Neill innebär det här stor oro för hans mamma, Eva O'Neill.

Christopher O’Neills mamma Eva O’Neill rör sig i vanliga fall vant bland societet och överklass. Hon umgås gärna i de fina salongerna runt om i världen och tillbringar mycket tid i bland annat London och Miami. När hon är i Miami tillbringar hon en hel del tid med sina barnbarn och Chris och Madeleine, men det har det varit skralt med under det senaste året.

eva o'neill chris mamma

Eva O'Neill med döttrarna, Chris systrar, Tatjana och Natascha.

People Picture/Shutterstock

Även Chris är van vid en livsstil på resande fot, och även om han säkert långtar efter att återuppta sin vanliga livsstil igen är han nog lättad över att mamma Eva inte kan resa lika mycket och riskera att exponeras för smittan.

Mysteriet kring Eva O'Neill

Eva är en väldigt privat person som trots sin utåtriktade och sociala livsstil lyckats hålla många delar av sitt privatliv dolt. Bland annat är det inte helt säkert hur gammal hon faktiskt är. Expressen sammanfattade förvirringen i en artikel från 2014.

“Nästan överallt stod det att Eva Maria Walter föddes i Österrike 1940. Samtidigt anger tyska tidningen Bunte nu 1942 som födelseår, medan uppgifter till Expressen gör gällande att Eva O’Neill, då Eva Maria Walter, föddes 1947 i Karlovy Vary i forna Tjeckoslovakien, eller Karlsbad som är ortens tyska namn”, skrev Expressen.

Ellen Myrgård Lindén, reporter på Svensk Dam, har länge häpnat över gåtan.

– Jag har aldrig sett något liknande i kungasammanhang. Att ingen verkar veta vilket år en person är född! Det ger Eva ytterligare en bit mystik, hennes förflutna är lite höljt i dunkel. Vi har heller aldrig sett någon svensk kunglighet gratta Eva på födelsedagen, då skulle vi ju få svaret, har Ellen tidigare sagt.