Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris oväntade beslut med barnen – dyker upp när man minst anar det

31 okt, 2023, 14:00 

Chris O'Neills oberäkneliga beteende fångat på bild.

Annons

Chris O'Neill har alltid gjort det tydligt att han inte trivs i det kungliga rampljuset. Det var också därför som han en gång i tiden tackade nej till prinstiteln för att kunna fokusera på sin business.

Här avslöjas Chris O'Neills och prins Daniels verkliga relationBrand logo
Här avslöjas Chris O'Neills och prins Daniels verkliga relation

Hans frånvaro har under åren bidragit till en viss kritik. Retorikexperten Elaine Eksvärd har tidigare sagt till Svensk Damtidning att han får utstå mer kritik för att han är amerikan och tvingas tackla vissa fördomar.

– Ska man se det till stereotypen amerikan så kan närvaron, eller icke-närvaron, misstas för amerikansk arrogans. Vi har alla fördomar men det säger ingenting om Chris intentioner, utan snarare något om våra fördomar, sa Elaine Eksvärd.

Annons
Chris O'Neill
Chris O'Neill har synts alltmer i det kungliga rampljuset.

Chris dyker upp när man minst anar det

Samtidigt har det skett ett skifte. Chris har synts alltmer vid prinsessan Madeleines sida och närvarade både på nationaldagen, Victoriadagen och när kungen firade 50 år på tronen.

Han var även på plats i New York när drottning Silvia och Madeleine samlades på Manhattan för att delta på den årliga Childhood-galan, något som Silvia med all sannolikhet uppskattade.

– Vår blivande svärson är en sådan trevlig person. Han är sympatisk och ger henne värme. Det stödet hon behöver ger han henne. Som alla människor behöver. En fin och trevlig person, har Silvia sagt om Chris.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på årets Childhood-gala.

Chris beslut med barnen och Madeleine

Childhood-galan är inte enda gången som Chris O'Neill överraskar med sin närvaro. De senaste två åren har han dykt upp i peruk och utklädnad när det vankats Halloween i USA.

Tillsammans med Madeleine och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne har han bjudit på sig själv och visat hur elegant han klär sig som både discokung och i hockeyfrilla.

Om han kommer att klä ut sig även i år återstår att se, men eftersom man aldrig kan räkna ut Chris så vore det inte helt otänkbart att få se honom i en ny utstyrsel även i år!

Annons
Prinsessan Madeleine med familj i samband med Halloween 2022
Prinsessan Madeleine med familj i samband med Halloween 2022.
Prinsessan Madeleine med familj i samband med Halloween 2021
Prinsessan Madeleine med familj i samband med Halloween 2021.
Annons

Foto: TT/Instagram

Annons