Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris saknas – Madeleine reser hem ensam

20 apr, 2023, 06:00 

När prinsessan Madeleine åker hem i förtid är det stor risk att hon gör det helt på egen hand, utan Chris och barnen.

Annons

I början av maj sätter hon sig på planet från Miami till Stockholm – Madeleine ska nämligen ordna en jättefest i Stockholm den 10 maj.

Det innebär att vi inte behöver vänta till augusti när familjen flyttar till Sverige permanent för att få se prinsessan Madeleine hemma i Sverige igen.

Madeleine åker hem till Sverige – i förtid!Brand logo
Madeleine åker hem till Sverige – i förtid!

Festen ordnas som ett välgörenhetsevenemang för Childhood och en biljet kostar 7000 kronor, för de som fått den exklusiva inbjudan.

Det är inte första gången Madeleine ordnar den här typen av event. Senast de var på just Gröna Lund var 2019, innan pandemin satte stopp för eventuella kommande evenemang. Men nu är de alltså tillbaka!

Annons
Drottning Silvia och prinsessan Madeleine närvarar vid Childhoods Thank you-gala på Plaza Hotel i New York.

Vi har också sett henne ordna Childhoodfest i bland annat New York och varje gång har Silvia stolt funnits vid sin dotters sida. Den som saknats vid de här festerna är Chris. Det är helt enkelt så att jobbet med Childhood är Madeleines egna grej.

– De senaste åren har Chris hållit ställningarna med barnen hemma i Miami när prinsessan Madeleine har varit i Stockholm och roddat med sina Childhood-fester. Så jag tror nog inte att han kommer att vara med den här gången heller. Fast man ska aldrig säga aldrig, hur det blir den här gången vet vi först den 10 maj, säger Helena Wiklund, kunglig reporter på Svensk Damtidning.

Annons

Madeleine har väninnorna vid sin sida

Men Madeleine är inte ensam med alla festplaner. Vid sin sida i festkommittén har hon sitt bästa tjejgäng: Madeleine-väninnorna Louise ”Lussan” Gottlieb, Katarina ”Katti” von Horn och Lovisa ”Lovis” de Geer.

Prinsessan Madeleine, Katarina von Horn, Louise Thott (fd Gottlieb) och drottning Silvia Utdelning av Childhoodpriset, Telias huvudkontor i Solna 2019.

Festplanerna har vuxit fram under våren och nu står det klart att detta blir vårens hetaste party – med drottning Silvia som festens självklara huvudperson:

– Denna kväll firar vi startskottet för H.M. Drottningens 80-årsfirande. Det blir en kväll full av uppträdanden och överraskningar, skriver prinsessan Madeleine i inbjudan som Svensk Dam har tagit del av.

Annons

Hon fortsätter:

– Hoppas ni kan komma och fira med oss! Varmt välkommen till en speciell Childhoodkväll på Gröna Lund.

Annons