Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris saknas! Nya familjebilderna på Madeleine och barnen får folk att undra

20 aug, 2022, 13:00 
AvSimon Holm Stålhand

Chris O'Neill saknas på de senaste bilderna.

Annons
Madeleine Barnen 1Brand logo
Madeleine Barnen 1

Vi har fått en hel del glimtar av kungligheterna både i privata och officiella sammanhang under sommaren. Men någon som ständigt har lyst med sin frånvaro är Chris O'Neill. Det enda framträdandet som han egentligen har gjort var det i Ångermanland i början av sommaren. Sedan dess har han missat det mesta. Ja, allt egentligen. Han kunde inte närvara under Victoriaveckan på Öland på grund av jobb i USA – vilket skapade många rubriker.

Detta har fått många att reagera.

Svensk Damtidnings senaste bilder från Hovstallet förra veckan visar prinsessan Madeleine och barnen, men återigen finns Chris O'Neill inte med på bilderna överhuvudtaget. Det är alltså familjens sista semestervecka.

Chris O'Neills val sedan tidigare

Chris har självmant valt att hålla en låg profil och avstå den prinstiteln som erbjöds. Det var ett beslut han fattade i samband med bröllopet.

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine – utan Chris.

I intervjun som han gjorde 2018 med King Magazine står det också klart att Chris har en stark identitet i sig själv – ett drag som tycks ha gått i arv från hans pappa.

Annons

– Jag är inte född i någon kungafamilj. Jag är Christopher O’Neill, min far var Paul O’Neill. Han var en familjefar som hade sin egen identitet, arbetade hårt och lyckades bra med det, säger Chris i den vida uppmärksammade intervjun med King.

– Jag ansåg att det var viktigt att bibehålla samma förhållande till honom som jag alltid haft, först och främst. Därefter var det mitt val att inte ta på mig några offentliga uppdrag, och därför är min roll i sammanhanget väldigt enkel: Jag finns med som stöd för min hustru. Det är en uppgift jag klarar av som herr Christopher O’Neill.

Annons