Chris stora förändring – nu uppmärksammas ovanliga beteendet utomlands

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill

Chris O'Neills nya drag skapar skriverier och väcker frågor.

3 saker du missade i Madeleines halloweenbild!
0:36

Efter reklamen: 3 saker du missade i Madeleines halloweenbild!

(0:36)

Slå på ljud

Chris O'Neill är ingen person som gillar att synas på sociala medier. Men en gång per år kan man räkna med att han dyker upp, för när det vankas Halloween är prinsessmaken numer en man att lita på.

Ifjol dök han upp i en look som närmast kan beskrivas som Disco-Elvis. Med sin krulliga peruk gjorde han stor succé och i kommentarsfältet på prinsessan Madeleines Instagram räckte knappt lovorden till.

”Chris hår är det bästa jag sett”, skrev en person.

Följarna jublar över Chris beteende

När det var dags för årets upplaga av Halloween var Chris på plats igen. Han verkade trivas med fjolårslooken och valde en stil som påminde väldigt mycket om Disco-Elvis.

Den här gången hade han dock valt en annan peruk som förde tankarna till 80-talets klassiska hockeyfrilla. Likt förra året kompletterade han med ett par solglasögon som fick honom att se ut som en sann hårdrockare.

”Jag älskar hur Chris har olika peruker varje år”, skrev en person.

Okända personen på bild med Madeleine – förvirring i Florida

Skriverierna utomlands går isär – ser olika saker

Men det är inte bara i Sverige som Chris Halloween-beteende fått stor uppmärksamhet. Även i finsk media har det skrivits om prinsessmaken och hans perukbeslut.

”Värt att notera är att Chris, som numer undviker allmänheten och även sin frus bilder på sociala medier, tar till peruk och solglasögon för andra året i rad och det ser väldigt bra ut”, skriver Iltalehti.

Även Hello Magazine har uppmärksammat Chris hastiga förändring. Men om de flesta tycker att han påminner om en hårdrockare, tycker tidningen att han liknar något helt annat.

”Det ser ut som att Madeleine och Chris har klätt ut sig till hippies”.

Vad Chris ska föreställa är aningen oklart, men man kan i alla fall konstatera att åsikterna verkar gå isär!

Foto: TT