Chris stora utseendeförändring – så har vi aldrig sett honom förut!

Chris O'Neill blev jämförd med ett troll.

Det var länge sedan vi såg Chris och Madeleine, och det har skett en hel del förändringar sedan dess.
Avslöjat! Madeleines och Chris speciella kärleksöverenskommelse
Slå på ljud

I och med corona har vi fått ändra på mycket av det vi har varit vana vid sedan tidigare och en av de sakerna är möjligheten att kunna resa i princip vart man vill, när man vill. Det har gjort att prinsessan Madeleine och hennes familj har varit strandade hemma i sitt Florida-hem och inte kunnat resa hem till Sverige över en del av sommarperioden som de brukar.

Det innebär att vi inte fått ta del av lika mycket av deras vardag som vi kanske hade fått annars, men i veckan kom äntligen en uppdatering från Florida. Härliga bilder på när familjen var ute och åt restaurang och när Madeleine och Nicolas var ute och gick med den senaste familjemedlemmen, hunden Teddy.

En stor förändring för Chris!

Men på bilderna kunde vi inte låta bli att märka en skillnad på Chris som vi inte sett förut. Han bar solglasögon, som när han satt sig till bords bytte ut mot vanliga glasögon! Vi visste inte att Chris hade ett synfel, men det är mycket möjligt att det är något som uppstått på senare tid.

Ser ni att Chris har glasögon?

Ser ni att Chris har glasögon?

För två år sedan flyttade prinsessan Madeleine och Chris O’Neill till soligare breddgrader. De lämnade Londonvåningen för en lyxvilla i Miami, med pool utanför dörren, palmer på tomten och en klassisk, amerikansk, veranda. De har sedan dess köpt ett eget hus i Miami-Dade County, där de verkar trivas som fisken i vattnet.

– De flyttar till Florida för att det är en bra utgångspunkt för Chris verksamhet och barnen är ännu i förskoleåldern, sa hovets informationschef Margareta Thorgren i samband med flytten.