Chris systerdotter har bestämt sig – väljer helt egen väg!

Celina var på plats vid prins Nicholas dop.

Chris O'Neill har en stor släkt.Nu har hans systerdotter Celina d'Abo gjort ett viktigt livsval.

Chris O’Neill omgavs av kvinnor från en tidig ålder. Utöver sin mamma Eva O’Neill har han hela fem halvsystrar: Tatjana, Natascha, Stefanie, Annalisa och Karen.

Tatiana d’Abo är gift med adelsmannen John Henry d’Abo och bor i ett 1700-tals gods nära Cambridge. Men dottern Celina, Chris syskonbarn har lämnat boet och bor numera i London.

Celina d’Abo har fått nytt jobb

Celina var på plats vid prins Nicholas dop.

Celina var på plats vid prins Nicholas dop.

Celina d’Abo arbetar på konstfirman SFA Advisory. I sin roll som rådgivare hjälper hon klienterna med att hitta tavlor och skulpturer som passar just deras smak.

“Vi hjälper till med alla delar av att bygga en fin konstsamling, vi möter varje klients unika behov, objektivt och med diskretion och sekretess. Vi utgår från flera års erfarenhet, långvariga relationer och branschkunskap, och vi har en unik position för att kunna hjälpa samlare köpa viktiga konstverk från både etablerade och färska konstnärer. SFA utbildar och guidar klienterna genom köp från gallerier, konstateljéer, privata samlingar och auktioner, både inrikes och utomlands”, kan man läsa på SFA:s hemsida.

Har gått sin egen väg

Det märks att Celina valt sin egen väg i livet. Ovanstående är nämligen långt ifrån vad Celinas föräldrar Tatjana och John Henry sysslar med för att få sin försörjning. De lägger fokus på sitt gods i Cambridge, som inriktat är jordburk och bevarande, och det arrangeras även jakt för speciellt inbjudna. Men Celina ville göra något eget – inte stanna kvar och bli inlemmad i familjeföretaget.

Visste ni förresten att Tatjana är fadder till prinsessan Adrienne?