Chris tar hand om barnen – när Madeleine reser iväg för Silvia

chris prinsessan madeleine florida

Madeleines vändning. Svensk Damtidning kan avslöja att prinsessan kommer att delta vid en stor välgörenhetsgala i New York – med mamma Silvia. Detta medan Chris tar hand om barnen hemma i Florida.

Prinsessan Madeleine och drottning Silvia jobbar tillsammans i New York. Ikväll kommer mor och dotter att närvara vid den stora Thank You-galan, som anordnas av drottningens välgörenhetsorganisationen World Childhood Foundation. En nyhet Svensk Damtidning kunde avslöja nu på morgonen.

Chris tar hand om barnen när Madeleine arbetar

Chris är kvar med barnen i Florida men Silvia kommer förstås passa på att träffa Leonore, Nicolas och Adrienne när hon ändå är i USA.

– Eftersom det är en så lång resa så kommer drottningen att träffa sina barnbarn när hon är där. De kommer att träffas i Florida säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Så länge stannar drottning Silvia i USA

Drottningens officiella program avslutas med Childhood-galan och under dagen ska hon även besöka FN:s högkvarter för att delta i ett möte med Childhood.

Men efter stannar det väntar alltså soliga Florida och kvalitetstid med barnbarnen. Hovet berättar att drottning Silvia stannar i USA över helgen.

Childhood 20-årsjubileum i Stockholm:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: