Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris tar hand om barnen – när Madeleine reser iväg för Silvia

01 okt, 2019, 10:01 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
chris prinsessan madeleine florida
Madeleines vändning. Svensk Damtidning kan avslöja att prinsessan kommer att delta vid en stor välgörenhetsgala i New York – med mamma Silvia. Detta medan Chris tar hand om barnen hemma i Florida.
Annons

Prinsessan Madeleine och drottning Silvia jobbar tillsammans i New York. Ikväll kommer mor och dotter att närvara vid den stora Thank You-galan, som anordnas av drottningens välgörenhetsorganisationen World Childhood Foundation. En nyhet Svensk Damtidning kunde avslöja nu på morgonen.

Chris tar hand om barnen när Madeleine arbetar

Chris är kvar med barnen i Florida men Silvia kommer förstås passa på att träffa Leonore, Nicolas och Adrienne när hon ändå är i USA.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Eftersom det är en så lång resa så kommer drottningen att träffa sina barnbarn när hon är där. De kommer att träffas i Florida säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Så länge stannar drottning Silvia i USA

Drottningens officiella program avslutas med Childhood-galan och under dagen ska hon även besöka FN:s högkvarter för att delta i ett möte med Childhood.

Men efter stannar det väntar alltså soliga Florida och kvalitetstid med barnbarnen. Hovet berättar att drottning Silvia stannar i USA över helgen.

Childhood 20-årsjubileum i Stockholm:

Här anländer prinsessan Madeleine till ChildhoodgalanBrand logo
Här anländer prinsessan Madeleine till Childhoodgalan

Foto: TT

Annons