Chris vändning med kungafamiljen – för Madeleines skull

Chris vändning med kungafamiljen – för Madeleines skull

Detta år hoppas vi få se hela kungafamiljen på Victoriadagen – senast det begav sig var 2019, när även Chris O´Neill var med.

JS / dana press

Prinsessan Madeleines make Chris O´Neill gör ett ett av sina sällsynta gästspel i den svenska offentligheten i nästa vecka på Victoriadagen. Vändningen gör han för sin hustrus skull.

7 saker du inte visste om Chris O'Neill
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine njuter i fulla drag av den svenska sommaren på Öland tillsammans med hela sin familj; maken Chris O´Neill och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne.

Nästa vecka infaller en av den svenska sommarens höjdpunkter, Victoriadagen, och enligt uppgift ska hela kungafamiljen närvara – åtminstone de vuxna medlemmarna. Det betyder att Chris O´Neill kommer att göra ett av sina sällsynta framträdanden i kungliga sammanhang.

I år prioriterar Chris O´Neill umgänge med familjen, både sin egen och hustrun Madeleines.

/ DANA PRESS / TT

Hovets informationschef Margareta Thorgren har även berättat att familjen Bernadotte-O´Neill kommer att stanna i Sverige längre än vanligt denna sommar. Detta är förstås med anledning av coronapandemin, familjen har ju inte kunnat besöka prinsessan Madeleines hemland på ett och ett halvt år.

Chris O´Neill har alltså prioriterat Madeleine och barnen denna sommar, men även umgänge med sin frus familj. Det är förstås en fin gest som hela kungafamiljen säkert uppskattar!

LÄS MER: Så lever Madeleine & Chris i Florida – dolda traumat mitt i lyxen

LÄS MER: Chris O'Neills innersta krets – exklusiva klubben

LÄS MER: Chris försvinner allt mer från Madeleine