Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Chris verkliga relation till Daniel – nu har sanningen kommit fram

02 jul, 2024, 13:00 
Prins Daniel och Chris O'Neill kommer från två helt olika världar – så är deras verkliga relation bortom kungliga rampljuset.
Annons

Prins Daniel är uppvuxen i Ockelbo, i ett falurött kedjehus med mamma Ewa och pappa Olle. Chris är uppvuxen i den brittiska societeten, långt bort från den lilla kommunen i Gävleborgs län.

Prins Daniel är KUNG på golfbanan – kolla in svingen!Brand logo
Prins Daniel är KUNG på golfbanan – kolla in svingen!

Daniel har tagit steget in i den kungliga världen, som heltidsarbetande prins, medan Chris O'Neill tackat nej till prinstitel och valt att fokusera på sin egen business-karriär.

– Madeleines make var tidigt tydlig med att han inte hade något intresse av att bli prins och tjäna det svenska kungahuset. Och Chris har därmed inte behövt passera lika många ’test’ som Daniel. Han har sitt eget liv, inom finansbranschen, och ibland syns han vid Madeleines sida och ibland inte, säger Svensk Damtidnings erfarna reporter Ellen Myrgård Lindén.

Annons
Chris O'Neill och prins Daniel
Chris O'Neill och prins Daniel har en fin relation. Här viskar Chris något förtroligt till Daniel, som leende nickar åt orden som når hans öron.Karin Törnblom/TT

Chris och Daniels relation

Ja, Chris och Daniel har olika uppväxter, lever olika liv, men har ändå en fin relation. Det kan vi se på bilder från flera år tillbaka, där de pratat, skålat och skrattat gott tillsammans.

Vem minns inte den berömda bilden från prinsbrällopet 2015, när Chris, Victoria, Daniel och Madeleine firar att Carl Philip och Sofia precis lovat varandra evig tro och kärlek?

Chris O'Neill och Daniel
Wow! Så härligt att se hur fin relation Madeleine och Chris har med Victoria och Daniel!TT
Annons

Chris om hänget på Öland

Chris har dessutom avslöjat att han har en väldigt god relation med hela kungafamiljen. När samtliga medlemmar befinner sig på Öland tillbringar de en hel del tid tillsammans, något som Chris tycker är alldeles förträffligt.

– Vi har fantastiska dagar. Vi cyklar, gör utflykter. Leonore upptäcker den fantastiska fruktträdgården. Vi har underbara dagar. Sedan leker kusinerna med varandra och trivs ihop.

– Ja, det är inte konstigare än någon annan familj. Jag skulle bara önska att fler insåg det, har Chris sagt till Expressen.

Chris O'Neill
Chris O'Neill älskar att hänga på Öland med kungafamiljen.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons