Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris visar sig utan vigselring – igen

25 jun, 2019, 15:00 
AvEmma Sanderberg
Drygt två veckor efter Madeleines och Chris sjätte bröllopsdag saknas vigselringen på Chris finger ytterligare en gång.
Annons

Det är drygt sex år sedan som prinsessan Madeleine och Chris O´neill bytte ringar i Slottskyrkan i Stockholm och blev äkta makar. Madeleine bar sin fantastiska förlovningsring med en stor smaragdslipad diamant och vigselringen var inte sämre. En tunn ring med diamanter runt hela för att symbolisera evigheten.

Den 8 juni 2013 bytte Madeleine och Chris ringar.
Den 8 juni 2013 bytte Madeleine och Chris ringar.

Tog av sig ringen efter tre månader

Chris ring hade en något mer diskret design, men även den fantastisk fin. Redan tre månader efter bröllopet så började det dock spekuleras om det uppstått problem i äktenskapet. Det var under Min stora dags välgörenhetsmiddag i Stockholm som Chris dök upp utan sin vigselring vilket många reagerade på. En plötslig vändning eftersom Chris bara en vecka tidigare, när kungen firade 40 år på tronen, fortfarande hade vigselringen på.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
En vecka innan Chris vigselring saknades så firade de kungens 40 år på tronen. Då bar Chris fortfarande sin ring.
En vecka innan Chris vigselring saknades så firade de kungens 40 år på tronen. Då bar Chris fortfarande sin ring.

Nu har det hänt ännu en gång. När det vankades bankett på Stockholms slott för två veckor sedan för Sydkoreas presidentpar som var på statsbesök i Sverige, var både Madeleine och Chris på plats. Men Chris dök återigen upp utan sin vigselring.

Anledningen till varför Chris tar av sig ringen titt som tätt är okänd. En möjlighet är att det kanske handlar om någon slags allergi. Många har säkert hört talas om nickelallergi, men man kan faktiskt även bli allergisk mot ädla metaller som guld. Kronprinsessan Victoria drabbades ju som bekant av allergi för några år sedan och var tvungen att ta av sig vigselringen.

 

Foto: TT

Annons