Christina Schollin ryter ifrån mot Bianca: "Det går ut över Pernilla"

Wahlgrens värld gör succé, men Christina Schollin berättar att hon tycker att hennes dotter, Pernilla Wahlgren, behandlas orättvist i realityserien av Bianca Ingrosso.

Realityserien Wahlgrens värld är inne på sin sjätte säsong. När serien sände sin första säsong haglade hyllningarna in och många tyckte det var fantastiskt att familjen visade äkta känslor och inte höll tillbaka trots att kamerorna var på.

I serien följer man främst med Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso, och genom de sex säsongerna som nu har sänts, har mor och dotter bråkat rejält mer än en gång. Bianca har själv berättat att när första säsongen av serien började spelades in hade hon inte pratat med sin mamma på ett tag och relationen var allt annat än bra. Men numera står Pernilla och Bianca varandra närmre än någonsin.

Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren och Christina Schollin

Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Christina Schollin syns flitigt i tv-rutan i sin egen realityserie Wahlgrens värld.

Några som också syns frekvent i serien är Pernilla Wahlgrens föräldrar, Christina Schollin och Hans Wahlgren. Christina Schollin, som just nu är aktuell med sin självbiografi “Ett himla liv”, berättar om hur hon ser på realityserien i en intervju med SvD.

– Jag tycker att det är fantastiskt att ”Wahlgrens värld” har blivit den succé det är, och jag är stolt över Pernilla och Bianca, att de är så kreativa. Men de pratar om saker som är väldigt nära, och ibland tycker jag att de lämnar ut sig. Särskilt Bianca har inga filter. Hon är gränslös på ett sätt som går ut över Pernilla och som inte stämmer med verkligheten, säger hon till tidningen.

“Bianca har blivit tilldelad en roll”

Christina Schollin försvarar dock barnbarnet och betonar i intervjun att serien är väldigt vinklad.

– Bianca har blivit tilldelad en roll. De upptäckte att det var kul när hon var kritisk, satirisk och ironisk och tar bort när hon säger snälla saker. Men Bianca är inte bara bitsk och jag älskar henne, säger Christina Schollin.

Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren

Numera står Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren närmre varandra än någonsin.

Men vinklingen till trots, så tycker Christina att dottern Pernilla blir orättvist behandlad när hon kämpat med barnen som i princip ensamstående förälder.

– Det kan inte vara roligt för en mamma som Pernilla, som har kämpat med barnens uppväxt utan någon hjälp av deras pappa, att utstå kritik från sina barn, och dessutom inför tv-kameran. Men de har valt att göra det offentligt, så jag kan inte säga någonting om det, mer än att jag tycker att Pernilla blir orättvist behandlad.

Foto: TT