Christina Schollins bild väcker reaktioner

Wow, vilken härlig och speciell bild som Christina Schollin delade med sig av häromdagen!

Christina Schollin, 82, uppdaterar Instagram flitigt i vanliga fall, och nu under coronapandemin har vi fått ta del av ännu mer inlägg. Christina och maken Hans Schollin, 83, har nämligen suttit isolerade hemma deras hus i Nerja i Spanien ända sedan i vintras och inte kunnat träffa familjen på lika länge.

Christina Schollin fick äntligen träffa Pernilla igen

I ett sådant läge är det tur att sociala medier och videosamtal finns tillgängligt. Men för en vecka sedan fick Christina och Hans äntligen träffa ett par familjemedlemmar igen. Dottern Pernilla Wahlgren och barnbarnet Oliver Ingrosso anlände nämligen till Nerja för några dagar sedan.

Och det var just på grund av dottern Pernilla som Christina Schollin fick motta mängder av utrop och reaktioner på Instagram häromdagen. Christina delade med sig av en härlig bild på sig själv tillsammans med dottern med texten “Åh, ljuva 80-tal!” och kommentarerna rasade in.

Många i kommentarsfältet tyckte att Christina och Pernilla var så lika så de kunde varit systrar! “Lika som bär!”, “Milde tid så lika ni är! Snygg tjejer” och “OMG! Systrar?!” är bara några av kommentarerna som strömmat in. Och vi kan inte annat än hålla med, Christina och Pernilla är verkligen lika!