Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Cirkusen fortsätter i Monaco...

22 jan, 2011, 09:26 
Agneta Nisbeth
Annons

Den berömda årliga Cirkus-festivalen i Monaco fortsätter, i torsdags var det officiell invigning. Som vanligt var det furst Albert som ledde ceremonin.

Furst Albert ses här på väg till invigningsceremonin av Monte-Carlo 35th International Circus Festival tillsammans med prinsessan Stéphanie och hennes dotter Pauline Ducruet. De omgavs av både clowner, elefanter och viga akrobater, däremot såg vi inte skymten av Charlene Wittstock. Men hon hade väl annat för sig denna kväll.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Cirkusfantsten Stéphanie hade också mycket roligt under kvällen, som synes här på bilden ovan. Både prinsessan och dottern Pauline, som själv är duktig simhopperska, hade var sin festival-halsduk om halsen, kanske inte så vackert men säkert bra reklam.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons