Cressida Bonas har förlovat sig med Harry Wentworth-Stanley

Cressida Bonas

Harrys exflickvän Cressida Bonas har förlovat sig med sin pojkvän Harry Wentworth-Stanley, den man hon dejtade INNAN romansen med prinsen.

Hertigen av Sussex och Cressida Bonas började dejta för sju år sedan, 2012, efter att ha introducerats för varandra av prinsens kusin, prinsessan Eugenie. Paret gick dock skilda vägar efter två år tillsammans.

Cressida Bonas

Cressida Bonas lunchar med en väninna och visar upp…

Cressida Bonas förlovningsring

… sin minst sagt smälliga förlovningsring.

Strax efter uppbrottet återupptog Cressida sitt förhållande med fastighetsutvecklaren hon tidigare var i lag med, även han är kallad Harry, Harry Wentworth-Stanley. Nu har Harry och Cressida tagit nästa steg i relationen – de har förlovat sig.

Cressidas blivande make delade de glada nyheterna på Instagram med en selfie av paret på ett fält i Nantucket, Massachusetts.

Cressida Bonas förlovningsring

Klädd i en avslappnad grå tank top visade Cressida, 30, stolt upp sin fantastiska ring. Harry skrev, kort och gott, Vi gifter oss, som bildtext.

Bilden fick snabbt tusentals likes och hälsningar. Till och med Kate Middletons bror James skickade sina lyckönskningar samt en bunt glada emojis.Ända sedan uppbrottet har prinsen och Cressida förblivit vänner, Cressida var därför en självskriven gäst då Harry gifte sig med Meghan Markle häromåret.Har prins Harry och Cressida återförenats?Läs mer

Cressida

Cressida Bonas vid Meghans och Harrys bröllop 2018.

Cressida Bonas om varför det tog slut med prins Harry

Trots att hon aldrig öppet talat om sitt förhållande med hertigen av Sussex, har Cressida vid ett flertal tillfällen öppnat upp om hur frustrerande hon tycker att det är att hon för alltid är fast i ett fack, ett fack som ”prins Harrys ex”. Cressida, som jobbar som skådis, gillar inte att “definieras av en man”.

Det var också anledningen till att det tog slut. Cressida såg hur Kate Middleton alltid var i rampljuset, alltid hade blickarna på sig. Hur hon alltid skulle gå vid sin makes sida i hans yrkesroll. Det hela var inget för henne.

Cressida Bonas

Cressida Bonas gästar Ellie Gouldings bröllop, augusti 2019.

– Cressida har varit fram och tillbaka kring situationen med Harry under en lång tid, sa Majesty magasins chefredaktör, Ingrid Seward, då.

Hon fortsatte:

– Hon tvekar inte kring vad hon känner för Harry utan är inte säker på situationen som helhet. Hon vet inte om det här är vad hon vill.

Foto: TT