Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Cressida Bonas har fått fritt fram till prins Harrys Kensington Palace-lya

03 mar, 2014, 12:29 
Agneta Nisbeth
Annons
cressida-bonas-ste

Prins Harrys flickvän har nu fått fritt fram att använda prinsens lägenhet i Kensington Palace. 

Nu har prins Harry och flickvännen Cressida Bonas tagit sin relation till en ny nivå. Paret har dejtat sedan 2012 och nu vill prinsen att hans flickvän ska känna sig bekväm i Kensington Palace. Cressida har inte flyttat in på heltid men näst intill. Enligt uppgifter har flickvännen tillbringat var och varannan natt på Kensington, de senaste fem veckorna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
harry-cressida-ste

Flickvännens nya frihet i det brittiska kungahuset visar att hon är en i familjen – även innan förlovningen. Nu mer är det inte helt ovanligt att kungligheter bor på samma ställe som sina flick- och pojkvänner i perioder. Titta bara på storebror prins William som till och med ville ha prinsessan Kate hos sig på sin militära inackordering innan de var förlovade.

Av Ellen Myrgård

Foto: Stella Pictures

Annons