Då får vi se Chris i Sverige – medverkar på oväntade uppdraget

det här jobbar madeleines man chris o'neill med egentligen

Något nationaldagsfirande blev det inte för Madeleines make, Chris O'Neill, men snart kommer han till Stockholm för en flott tillställning.

Det var många som saknade Chris O’Neill under kungafamiljens stora nationaldagsfirande. Men snart kommer han! Vi kan nämligen avslöja att prinsessmaken dyker upp, vid sin hustrus sida, redan nästa vecka.

– De är tillsammans igen i början av nästan vecka, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Kunglig bankett tillsammans med Madeleine

Till en början var det tänkt att Chris skulle vara med på Skansen, med resten av kungafamiljen, under Sveriges nationaldag. Men sedan blev hans namn plötsligt borttaget från den kungliga kalendern då barnen Leonore och Nicolas hade gått och blivit sjuka.

– Tanken var att hela familjen skulle flyga gemensamt till Stockholm, men de två äldre barnen blev sjuka. De har hög feber och öroninflammation, och det är olämpligt att genomföra denna långa flygning. Därför är deras pappa kvar hemma i Florida med dem, berättar Margareta Thorgren för Svensk Damtidning.

madeleine och chris nationaldagen

Bild från 2018. Från början var det tänkt att Chris skulle fira nationaldagen i Sverige med prinsessan Madeleine. Men planen ändrades i sista sekund.

Men nu är alltså de äldre barnen på bättringsvägen och familjen kan återförenas i Stockholm. Margareta Thorgren berättar dessutom när vi kommer att få se Chris härnäst.

– Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill kommer att vara med under det inkommande statsbesöket från Sydkorea nästa vecka.

Foto: TT

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: