Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Då kan vi förväntas se Kate igen – datum nu avslöjat

13 maj, 2024, 17:00 
Victoria Morand
SplashNews.com
Kunglig expert avslöjar när vi kan få se Kate igen.
Annons
SE FILMEN! Victorias & Daniels glammiga festkväll med William & KateBrand logo
SE FILMEN! Victorias & Daniels glammiga festkväll med William & Kate

Sen prinsessan Kate, 42, öppnade upp om sin cancer efter flera månaders spekulationer har vi inte fått se mycket av henne. Men kungliga entusiaster räknar nu ner dagarna tills vi kan få se en skymt av henne igen.

Nu berättar den kungliga experten Christopher Andersen mer.

SplashNews.com

Kan komma att synas till

Trooping the Colour är en årlig militär ceremoni som utförs av Storbritanniens armé och regementen från andra länder. I år infaller den speciella dagen den 15 juni. Vid eventet brukar samtliga medlemmar från den brittiska kungafamiljen delta, men vad gäller för Kate?

Annons

Den kungliga experten Christopher Andersen tror att det är osannolikt att Kate kommer att stå på Buckingham Palace-balkongen tillsammans med sin man, prins William, och resten av familjen.

"Det kommer bli intressant. Hon kan komma till att dyka upp på balkongen om det inte är för påfrestande"

Christopher fortsätter:

"Men om hon inte gör det kommer det att se sorgligt ut och skicka ut ett meddelande om att saker och ting kanske är lite värre än vi trott... så vi får vänta och se."

MISC / BACKGRID US / TT

Sorgliga detaljen

Vanligtvis brukar Kate vistas på balkongen tillsammans med William och deras tre barn, prins George, 10, prinsessan Charlotte, 9, och prins Louis, 6, för att titta på när militärflygplanen flyger över Buckingham Palace. Men vad som händer i år vet vi inte än.

Annons

"Jag tror att hovet verkligen borde gå ut och berätta för folk vad det är som händer, kanske inte i detalj, men åtminstone vad vi har att göra med här" säger Christopher Andersen och fortsätter:

"Vi får inte veta detaljerna av en anledning och om William är där ensam med barnen kommer det att vara ett ganska sorgligt ögonblick" avslutar Christopher med att säga.

Bild: TT

Annons