Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Då träffar kungaparet sitt nya barnbarn

09 mar, 2018, 11:35 
AvRed Aktionen
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har fått sitt tredje barn, en flicka! Kungen och drottning Silvia kommer att träffa bebisen, vi vet när!
Annons

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia är på väg hem till Sverige med anledning av prinsessan Madeleines nedkomst, vilket du kan läsa om här! Och det dröjer inte länge till de nyblivna morföräldrarna får träffa sitt barnbarn.

Hela den kungliga familjen har berikats med ännu en familjemedlem, vilket vi fick veta under morgonen. Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill har blivit föräldrar för tredje gången, Leonore och Nicholas har fått ett syskon, och kung Carl Gustaf och drottning Silvia har fått sitt sjunde barnbarn ­– och visst är de ivriga på att träffa lillsessan!

Som vi tidigare skrev avbryter kungaparet sin semester i schweiziska Klosters för att så fort som möjligt komma hem till det nya barnbarnet. Men det dröjer inte allt för lång tid. Redan under helgen får morfar Carl Gustaf och mormor Silvia bebisgosa.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag har ingen information om när kungaparet kommer att träffa barnet, men det kommer att ske under helgen, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till svensk Damtidning.

Av Amanda Lundin

Foto IBL

 

Annons