Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dagen avslutades med en galamiddag på slottet

17 apr, 2012, 21:38 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia gav en galamiddag för president Sauli Niinistö och fru Haukio under tisdagskvällen.

Kungaparet gav under måndagskvällen en galamiddag för presidentparet på Kungliga slottet. Prins Carl Philip och prins Daniel närvarade också som framgår av bilden här nedan.

Sammet

Drottning Silva var elegant i en sammetsjacka i buteljgrönt med en vit långkjol. Tidigare under eftermiddagen hade hon och presidentfrun besökt Moderna Museet och utställningen Parallella världar av Eija-Liisa Ahtila.

Tonfisk och piggvar

Maten man bjöd på denna kväll bestod bland annat av lättrökt tonfisk, piggvar och lamm från Gotland. Till efterrätt blev det en chokladsufflé.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Daniel och prins Carl Philip.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Annons