Dags för Te Deum i Slottskyrkan

18 jun, 2015, 11:06 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Annons
Slottskyrkan
All Over Press/All Over Press

Slottskyrkan var halvfull, men fylld av värme när kungafamiljen firade prins Nicolas ankomst med Te Deum.

Kronprinsessparet, kungaparet och den färska tvåbarnspappan Chris gjorde entré till trumpettoner när dagens Te Deum skulle sätta igång. Chris hade lämnat sin lilla familj för en timmes gudstjänst i Slottskyrkan för att medverka när födseln av prins Nicolas skulle firas.

Kungafamiljen
All Over Press/All Over Press

Intill honom satt kronprinsessan med vackra puderrosa tygblommor i håret. Även drottningen hade prytt håret, men istället med en grön hatt i samma gröna tyg som dräkten.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Chris-

Gudstjänstens lilla snackis blev däremot inte klädvalet eller de vackra psalmerna, utan att Patrick Sommerlath och hans två döttrar kom för sent! För att inte störa gudstjänsten valde han att inte gå fram till kungafamiljens bänk längst fram, utan gick in på rad 13.

Av Margareta Gotthardsson

Foto: All over press

 

Annons
I annonssamarbete med Dermarome