Dags igen för ett nytt bröllop på lördag

pierre-beatrice-insta

Nygifta Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo har knappt hunnit torka glädjetårarna efter helgens romantiska bröllop i Monaco. Snart är det dags för vigsel nummer två.

Furstefamiljen Grimaldi vet hur man ställer till med fest. I helgen gifte sig prinsessan Carolines son Pierre Casiraghi med sin fästmö Beatrice Borromeo och det sparades inte på krutet. Beatrice Borromeo bar inte mindre än tre brudklänningar från det italienska modehuset Valentino. Efter själva vigseln bytte hon om till en mer avslappnad look som hon kompletterade med vita handskar. Till den stora middagen på Hôtel de Paris valde hon återigen en aftonklänning i skir tyll.

borromeo-insta

En bild från designern Marta Ferris instagram, med en glad brud, Beatrice Borromeo i färger från Karibien.

Dagen efter vigseln höll Pierre och Beatrice ett fartfyllt party i Monacos hamn och till denna tillställning valde bruden en en turkos klänning med tropiskt mönster skapat av Marta Ferri som är gift med Beatrice bror Charles Borromeo.

 

valention-beatrice-borromeo-insta

Nästa helg sägs det att det är Armani som skapat bröllopsklänningen. Festen hålls den 1 augusti på familjen Borromeos privata egendom vid Lago Maggiore. 700 gäster är inbjudna och slottet och kyrkan där den religiösa vigseln ska ske har redan varit avspärrad i en dryg vecka som en säkerhetsåtgärd.

castel rocca-borromeo ibl

Helgens bröllop hålls i Italien, på en vacker ö och i en medeltida fästning.

Vigseln kommer att äga rum på ön San Giovanni medan bröllopsfesten hålls på fastlandet i medeltida fästningen Rocca Angera. Beatrice Borromeo verkar dock inte vara någon ”bridezilla”. På måndag morgon verkade hon vara tillbaka på sitt arbete som tv-journalist. På twitter kommenterade hon i alla fall den senaste vändningen i italiensk inrikespolitik.

valentino-dress

Klänning nummer två, kom också från Valentino.

Av Liv Sander

Foto: Instagram/Valentino

Se en film från första bröllopets fest på nattklubben Jimmy’z här – med Beatrice i en ny läcker klänning från Valentino:

httpv://www.youtube.com/watch?v=BgcLlasuANc