Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Daniel en trygg kompis att lita på - även för en prins

16 apr, 2010, 15:36 
Agneta Nisbeth
Annons

Daniel Westling och Carl Philip har blivit goda vänner.
Daniel Westling och Carl Philip har blivit goda vänner.

Morgonen efter den första stora festen för 70-årsfirande Margrethe så ser man Daniel Westling och prins Carl Philip strosa samman i trädgården vid Fredensborgs slott. I bakgrunden ser vi även kronprinsessan som njuter av att se sin älskade vara så god vän med hennes lillebror.

Nu blir det präktiga Daniel som får rycka in som en trygg vuxen man och stötta Carl Philip. Den unge prinsen har det nämligen inte lätt just nu. Han är uppenbart mycket förtjust i sin Sofia Hellqvist och vet inte hur han ska bete sig eftersom mamma och pappa ställer sig högst frågande till sällskapet som visat sig ha en något opassande bakgrund.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kronprinsessan med sin bror och fästman.
Kronprinsessan med sin bror och fästman.

Sofia har deltagit i den snaskiga såpan “Paradise Hotel” och dessutom vikt ut sig iklädd endast en boaorm. Något som kan vara lite av en skandal för kungahuset. Men prinsen är alltså kär och träffar den unga Sofia i smyg.

Annons

Daniel en tillgång

Under drottning Margrethe jubileumsfestligheter i Köpenhamn var det tydligt att Daniel som människa är en stor tillgång för kungabarnen. Han är en kille med en bakgrund där man har lärt sig vara öppen med vad man tycker och känner. Han är inte uppvuxen med en omgivning där det sociala spelet är det förhärskande beteendet, istället har han lärt sig känna in andra och förstå. Den vänskapliga klapp om ryggen som han här ger Carl Philip säger väl allt. Och – uppenbarligen fick han prinsen att lätta på den press som han känner i den snärjiga kärlekssituationen med Sofia.

Av Chris Cederlöf

Foto: Charles Hammarsten

Annons