Daniel Nyhlén om vad prinsessan Madeleine ska göra nu

Daniel Nyhlén om vad prinsessan Madeleine ska göra nu
Annons

Prinsessan Madeleine - vad ska hon hitta på nu?
Prinsessan Madeleine - vad ska hon hitta på nu?

Daniel Nyhlén har lagt upp en omröstning på sin Kungliga blogg, han frågar helt enkelt er läsare om vad ni tycker prinsessan Madeliene ska göra nu.

Prinsessan Madeleine föredrar att lapa sol under sin långledighet, vilket innebär att hon uteblir när kungafamiljen firar Sveriges nationaldag. Så vad ska hon göra härnäst? Daniel Nyhlén kommer med lite sköna tips som inte gör någon besviken, eller….

Annons


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

66 kommentarer till “Daniel Nyhlén om vad prinsessan Madeleine ska göra nu”

 1. Farnaz skriver: 27 maj, 2010

  Låt henne va, för i helvete. Hon behöver ro nu, inte hundra rådgivare som ska säga vad hon ska eller inte ska göra i de här svåra tider. Varför fan fattar ni inte det??? LÅT HENNE VARA!


 2. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 27 maj, 2010

  Jag tycker det verkar som hon har vig semester!Först var hon i alperna,sedan New York,oc New york och nu Florida!Om hon har någon vett i skallen så ska hon arbeta!Det gör även de om är sjuklingar.Hon är dn lataste människa!Kan inte ha så där mycket semester!


 3. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 27 maj, 2010

  Evig semester.Jag har inte ens råd att köpa nytt tangentbord.Vem sponsrar?


 4. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 27 maj, 2010

  Jag gissar att hon kommer inte till bröllopet!


 5. Lilith skriver: 27 maj, 2010

  Hela den Löjliga Familjen Doku-såpa-Bernadotte är pinsamma för oss svenskar. Vi är värda att företrädas av balanserade, intelligenta och framstående människor! Kungahuset ska ju stå för stil, plikt och tradition, men har nu själva reducerat sig till en ovanligt principlös och obegåvad överklassfamilj. Som skämmer ut vårt land.


 6. berette skriver: 27 maj, 2010

  Jag blir mörkrädd tänk vad cyniska människor kan vara, Flickan har jobbigt, ni kan nog inte förstå det surpuppor


 7. Kiana, Norge skriver: 27 maj, 2010

  # 4 – jeg har også tenkt at hun kanskje ikke kommer i bryllupet. Jeg har også tenkt om hun kommer til å gå inn en bakveg i kirken, og prøver å vise seg så lite som mulig, og i alle fall holde seg langt unna pressen. Skulle ikke forundre meg om hun blir skysset rundt i bil med egen sjåfør.

  Og egentlig, så synes jeg det er helt ok. Da får hun være i sin søsters bryllup, og ikke svare på spørsmål fra journalister ennå. Hun er ikke vant til å stå i et regn med spørsmål denne kvinnen, og å bruke et kronprinsessebryllup til å rippe opp i den senere tidens saker er trist.

  Håper hun kan lage en video til youtube, noe a la det som ble gjort da Victoria forlovet seg. Der kan hun si noen velvalgte ord om sin brutte forlovelse. Det ville kanskje stoppet munnen på oss som følger med henne.

  Ikke min favoritt denne prinsesse Madeleine, men jeg ønsker henne likevel alt godt. Det gjør jeg virkelig.


 8. Anna skriver: 27 maj, 2010

  Det ryktas att Jonas Bergström gjort en kollega gravid..

  Sluta mobba Madeleine!


 9. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 27 maj, 2010

  Har också hört det ryktet Anna. Men det sägs också från annat håll att det inte är sant. Den som lever får se.


 10. Louise skriver: 27 maj, 2010

  Har hört rykten att Madde varit otrogen mot Jonas


 11. Desirée Andersdotter skriver: 27 maj, 2010

  Madeleine borde inte låta Expressens elaka journalister förstöra relationen till Jonas. Om brytningeblir bestående så ger Madeleine den ruittna tidningen Expressen för stor makt över sitt liv.
  Jag förstår mycket väl om inte Madeleine har lust att komma till storasysters bröllop. Om Carl Philip inte berövats sin kronprinstitel så hade det inte blivit rivalitet mellan systrarna. Som det nu är så ter sig Victoria som allsmäktig, som inte ens lyssnar på sin fars råd. Och kunden vill ha Carl Philip till sin efterträdare.


 12. kirsten skriver: 27 maj, 2010

  Victoria verkar vara en mycket varm och kunnig person och därtill mycket plikttrogen. Jag önskar henne och Daniel ett stort lycka till!


 13. Stina skriver: 27 maj, 2010

  11 #Ja jag håller med dig Madeleine borde verkligen inte lyssna till expressens elaka journalister. Men vad hjälper det vi säger här om prinsessan inte gå in och läser vi förmedlar själv, hur ska budskapet nå fram då?.


 14. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 27 maj, 2010

  Hej Stina.
  Jag tror att Madde har egna rådgivare. Och att det kanske är bra för henne om hon inte läser här, för de flesta kommentarer är negativa.


 15. Stina skriver: 27 maj, 2010

  14 # Ja endel kommentarer är negativa men inte alla. Det är en något rörig situation bara. Det är ju bara en massa trams egentligen, som hela tiden byggs på. Hoppas att Madeleine inte bryr sig så mkt om det .


 16. Netaadika.bloggspace.se skriver: 27 maj, 2010

  #12. Kirsten,
  Du säger att Victoria är varm och plikttrogen. HUR plikttroget är det för en blivande drottning att skaffa sig en gymtränare till älskare. Och dessutom tvinga fram ett giftermål med knodden? Och varm? För mig framstår hon som en mycket arrogant person och totalt egotrippad. Hon har fått hybris helt enkelt.
  TUR att hon inte har någon reell makt. VAD skulle inte en sådan person kunna hitta på att ställa till med då?

  Nej, bort med självgoda syster duktig och man kan bara hoppas att Carl Philip nyktrar till och inser sitt ansvar. Han är inte riktigt mogen ännu bara. Men en sympatisk kung skulle han kunna bli så småningom.


 17. EA skriver: 27 maj, 2010

  Nej, Victoria blir en värdig drottning.


 18. Anita. skriver: 27 maj, 2010

  # 16 Neta
  Hmm, hmm… det bliver spændende at se, om du vil kunne acceptere Carl Philip og Madeleines valg!
  .


 19. Netaadika.bloggspace.se skriver: 27 maj, 2010

  # 18. Anita !
  Självklart skulle jag inte kunna acceptera Sofia (vad tror Du om mig?)
  Men Carl Philip kan väl ha kul nu innan allvaret (kanske) börjar.
  Och Madeleines val vet vi ju ingenting om alls so far.
  Inte sant?

  Jag bara hoppas att Madeleine får ordning på sitt liv. För hon är den av syskonen som egentligen skulle passa bäst som drottning, fast vet ju inte om hon vill….men en prins allraminst skall hon ha. Hennes hjärtas prins…….


 20. Irena skriver: 27 maj, 2010

  Egentligen är jag rätt så överens med Neta… Men inga fler s.k mesallianser, med alla möjliga, säkert bra människor men hallå!! Mjukmodell, eller vad di kallart och hockeymålis är way out west. Så höj bildningsnivån i kungahuset, är min paroll.
  Tänk Christina, Margrethe och Gustav VI, i någon mån Silvia, så har den unga generationen förebilder att gå efter.. Men den nuvarande bildningsnivån verkar vara långt under “mentala istids”- fryspunkten. Det kan gå illa, det…


 21. Netaadika.bloggspace.se skriver: 27 maj, 2010

  Irena min lilla elaka favorit. Du har ju rätt som vanligt (?) hé hé…
  Men framförallt om bildningsnivån. Absolut.
  Nu säger jag goder natt tror jag…. fast man vet ju aldrig hé hé…
  Kramzing


 22. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 27 maj, 2010

  Att ni bara orkar skriva skit om Victoria och Daniel.Jag önskar dom all lycka!Ser ni inte att Victoria ser glad ut.Ställde upp i Seattle gjorde med kort varsel.Och Madde som inte ens kommer till lysningen!Skamligt är det!


 23. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 27 maj, 2010

  Att Madde inte var med tillDanmark,när drottningen fyllde år var också etiketts brott.Tror iallafall att Madelaine måste må pyton.Hoppas att väninnorna skvallrar vad vi skriver om!


 24. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 27 maj, 2010

  Kanske att Madelaine skärper till sig?!


 25. Helena M skriver: 27 maj, 2010

  Det är visst och sant att vi inte vet vad som ligger bakom Madelienes flykt och Viktoria kan som Neta sa hitta på vadsomhelst. C-P måste växa upp och alla “kungabarnen” veta var de står i världen det är svårt jag har inte lärt mig det ännu men snart måste man finna sin plats på jorden.


 26. bibi skriver: 27 maj, 2010

  #20 irena: håller med om Christina, Margrethe och G VI A, men lämna Silvia utanför. Hon är ingen Bernadotte och hennes bildningsnivå är kanske inte så hög? Har inte lyckats lära sig bra svenska på 35 år. Jämför Mary i Danmark. Hon talar danska som en infödd bara efter 5-6 år. Mden för all del: Silvia bär upp aftonklänningar som få andra.


 27. Susanne skriver: 28 maj, 2010

  # 25 Bibi
  Mary taler dansk som en indfødt ??? !!!
  I dansk radio er der et program, der hedder “Sproghjørnet” og for et par uger siden var der netop et spørgsmål om Marys danske udtale.
  “Hvorfor siger Mary lusekrone, når det hedder lysekrone ?” Han havde set udsendelsen om ” Mary & Frederiks nye hjem” på tv.
  Svaret var, at den danske y-lyd er meget svær at lære for personer, som har engelsk som modersmål.
  Mary taler ikke perfekt dansk efter næsten 10 år i DK, men hun har et stort ordforråd, præcis som prins Henrik.


 28. Farnaz skriver: 28 maj, 2010

  @Susanne

  När jag hör Marys danska kan jag inte skilja mellan hennes uttal och en riktig original dansk. Kanske för att jag inte pratar danska?? Det där med hennes uttal var helt nytt för mig. Visste inte att hennes uttal inte är helt perfekt 😀


 29. LÖVIS skriver: 28 maj, 2010

  Hon skall ta time out minst ett år.
  Praktisera på Nordiska Galleriet och arbeta med inredning, färgsättning o.ds.v¨

  Då mår hon säkert mycket bättre.


 30. Eva skriver: 28 maj, 2010

  Ang alla kritiska inlägg ovan…
  Låt prinsesan Madeleine vara ifred med sin hjärtesorg, sluta jaga henne. Hon har rätt till sitt liv och att få vara ifred. Hon är inte vår slav.
  Det ser inte bra ut att hon ställer in engagemang och undvikar att deltaga i aktiviteter, men med största sannolikhet orkar hon inte hon inte pga drevet som pågår. Det torde inte behövas så mycket inlevelseförmåga för att förstå det.
  Livskriser gör ont och tar tid att bearbeta. Ingen har rätt att salta hennes sår!
  Tänk att vara så jagad av pressen att man måste fly sitt fäderneland!
  Glöm inte alla de tillfällen då Madeleine har gjort sina plikter!


 31. Bjurfors skriver: 28 maj, 2010

  Familjen Bernadotte, jag säger bara det! Uppkomlingar efter en sydfransk familj från lägre medelklass!!!


 32. Stina skriver: 28 maj, 2010

  Alla veliga kommentarer angående denna historien börjar verkligen gå mig på nerverna nu. Å tro mig jag har ett väldigt dåligt tålamod annars, därav ibland mina kanske sura kommentarer och utbrott i ärendet…. 🙂
  I den här historien mellan prinsessan Madeleine och Jonas finns bara två alternativ enligt min mening. Antingen försonas de och GIFTER sig eller så går de SKILDA vägar. Men jag hoppas verkligen på bröllop mellan de båda och tro mig jag kommer att bli oerhört besviken om så inte är fallet 🙂


 33. Axelina skriver: 28 maj, 2010

  30 # Ja jag håller med dig antingen försonas de och gifter sig eller så går de skilda vägar… Allt annars är bara en massa tjafs enligt min mening.


 34. Alexandra skriver: 28 maj, 2010

  Jag kan förstå att Madeleine mår dåligt av alla de rykten som florerar om paret och det kan jag förstå att Jonas också gör. Men jag hoppas verkligen att paret försonas.


 35. K. Sahl skriver: 28 maj, 2010

  Bjurfors #29
  Ja, blåt blod i det svenske Bernedotte-dynasti må man sige
  er ret tyndt.
  Vi skal helt hen til 4. generation før det bliver ægte blåt blod.
  ******
  Kong Oscar1 blev født mens forældrene stadigvæk var
  marshal Jean Baptiste Bernadotte og fru Désirée. 🙂
  Så han blev født borgerlig og som fransk statsborger.
  Oj,Oj, Sverige ,det er mest et middelklasse kongehus i
  har. 😉
  ******
  Min kollega er lige kommet forbi og ser helt knust ud: SVERIGE KOM IKKE I FINALEN TIL MELODIFESTIVALEN, det kan ikke passe, det må jeg tjekke, det tror jeg ikke på !


 36. sofia skriver: 28 maj, 2010

  Det är nog mer till denna historia än vad vi vet. Det dummaste de kunde göra var dock att förlova sig. Hur kunde Madeleine göra detta trots att hon var medveten om Jonas beteeende. Att sedan tro att det inte skulle komma ut är bara naivt. Syynd på en så snygg ring.


 37. Kerstin Smedenforssmålandstös skriver: 28 maj, 2010

  Arbete befordrar hälsa och välstånd och förhindrar mången tillfälle till synd, sa min lilla mamma alltid.
  Något för rika små flickor och pojkar att tänka på.


 38. Maggie skriver: 28 maj, 2010

  Det Madeleine behöver det är ett heltidsarbete, det gäller även hennes bror. Två människor i 30-årsåldern som bara glider runt, hur länge skall de fortsätta med denna levnadsstil. Det kan inte vara bra för dem i längden, alla människor behöver ett regelbundet arbete och känna att de gör nytta i samhället.


 39. Eva skriver: 28 maj, 2010

  Kanske dags för pappa kungen att skaffa fram en påkläderska till Madde. Och samtidigt en som kammar lockarna.Och en tredje som borstar tänderna på den utbrända damen.
  Vem som får äran att hålla i latteglaset… Tja det lär väl bli hovets stooora hemlighet… Som vanligt…

  Det enda som får Madde på fötter, lär väl sen bli ett tredubblat apanage. Då lär hon få spring i benen – mellan butikerna…

  Det bästa med att hon håller sej borta från huvudstaden, måste juu vara att ingen parkerar på gågatorna i city…


 40. Netaadika.bloggspace.se skriver: 28 maj, 2010

  #39. Eva 😀 😀 😀


 41. Camilla skriver: 28 maj, 2010

  Bortset fra hele det her “forlovelses-halløj” har der ikke været skrevet meget om Madeleine i danske medier igennem årene.
  Som tredje barn i det svenske kongehus er hun ret uinteressant.

  Det er landenes kronprinsesser, der skrives om i DK og selvfølgelig mest om Mary, men især Victoria er populær, mens de andre kronprinsesser får nogenlunde lige meget omtale.
  .


 42. Marita Andersson skriver: 28 maj, 2010

  Daniel, sluta med din förföljelse av Madeleine och strö inte mer salt i såren än vad du redan gjort – mao. lämna Madeleine i fred!


 43. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 28 maj, 2010

  Stina,du har ett skört sinnelag?


 44. Blondie Seeman skriver: 28 maj, 2010

  Jag tycker att Madeleine ska kämpa på för att försöka bli lycklig, det är inte ovärdigt att leva ett liv i ensamhet, som nu prinsessan faktiskt gör.
  Sedan tycker jag att Jonas bestämt ska skaffa sig en tjej som platsar i hans umgängeskrets och försöka bli lycklig på sitt sätt.

  Nu har jag verkligen fått nog av den här historien! tack och hej!


 45. Evelyn skriver: 28 maj, 2010

  # 39 Eva..vilken samvetslös person du är,hade Du något vett i din lilla hjärna så hade du inte sagt så 🙂
  Du är en skam för fosterlandet 🙂 🙂


 46. bibi skriver: 28 maj, 2010

  Men ursäkta: var det inte Madeleine som gjorde slut. Det betyder väl att hon var trött på förhållandet och då behöver man ju inte nödvändigtvis vara SÅ olycklig. Urdåligt att inte ställa upp på en hel del offentliga händelser (lysning, nationaldag etc). Betr. 19 juni verkar det inte finnas så stort intresse ute i landet att se vare sej brudparet eller brudens lillasyster. Bussbolag och SJ ställer in!!!


 47. Axel skriver: 28 maj, 2010

  Gammalt Lutherskt trams om att alla människor ska ha ett “arbete”. Vad är ett arbete? Tror ni att ett resande jorden runt, jagandes senaste särken och hottaste handväskan är ett latgöra?
  Nej, det kan jag försäkra er att det inte är. Försök själva får ni se!
  För övrigt tyder allt på att Prinsessan Madeleine är mycket intelligent och står över allt småsint tjatter här och annorstädes!


 48. Lillemor Björkdanielnylén skriver: 29 maj, 2010

  har vi inte ptatat klart om den bortskämda prinsessan madelene nu och kan fokusera oss på den fina kronprinsessan victoria och hennes stora dag, hon och hennes daniel är värda all lycka och framgång i livet. madelene kan stanna i usa för all framtid vi behöver inte henne här i sverige


 49. Nina d'Este skriver: 29 maj, 2010

  Axel, #47

  Vet ej vad Du försöker provocera…..
  Nej, jag är överhuvudtaget ej lutheran, men ett arbete har normalt människor idag. Brukar vara angenämt se sig själv i spegelen o känna man tillför ngt för andra än sig själv ocksaa….
  Att arbeta är ej motsats till att flyga eller shoppa –
  tvärtom! o att göra det för egna förtjänade pengar är härligt,
  daa ingen daa har med det att göra! Kallas för oberoende….


 50. Axel skriver: 29 maj, 2010

  48.
  Tvärtom kära vän!
  Det är den intelligenta, charmerande och helt underbara Prinsessan Madeleine Bernadotte vi alla önskar se i Sverige!


 51. Maggie skriver: 29 maj, 2010

  Jag undrar lite över dessa kommentarer att prinsessan Madeleine är intelligent, det är så många som skriver detta. Varför måste detta påpekas, det är väl ingen som tror att hon inte är intelligent!
  Intelligent i jämförelse med vem/vilka?
  Om ni menar att hon är intelligentare än människor i allmänhet hur vet ni i så fall det.


 52. Pia skriver: 29 maj, 2010

  # 39 Eva
  Din kommentar er så ironisk og intelligent skrevet, at den må ligge over #45 Evelyn forståelsesniveau…..og den “intelligente” prinsesse Madeleine vil helt bestemt synes det er alletiders
  ide! Og bede sin kære papa anmode staten om flere penge i apanage til overforbruget.

  #47 Axel
  Din kommentar gav mig dagens første latter og det er jo sundt !
  😀 😀 – 😀 😀


 53. Helena M skriver: 29 maj, 2010

  JAG BÖRJAR BLI TRÖTT MÅ MADELEINE HON FÅR GÖRA VAD HON VILL SUCK!!!!


 54. Stina skriver: 29 maj, 2010

  53 # Jag med. Men vad ska en prinsessa som Madeleine göra för att glädja dig då!!! 🙂


 55. Stina skriver: 29 maj, 2010

  Nä förlåt mig…. Vad ska sessan Madeleine göra för att muntra upp oss alla inklusive sig själv troligen. Närvara vid Vicktorias lysning och sjunga en glad sång kanske ?

  Tack för att ni har tålamod med mig ibland 🙂


 56. Kristine ;Oslo skriver: 29 maj, 2010

  Hmm. Hvor mange år må “lill-sessan” må ha for å modnes og bli voksen, tror dere? På hennes alder hadde jeg fullført høyere utdannelse og blitt mor til to. Sistemann kom noen få år etter.


 57. Helena Melwin skriver: 29 maj, 2010

  Stina, Hon får väl ta itu med sitt liv men jag orkar inte engagera mig längre, hon får göra vad hon vill hädan efter och kalla henne lill sessan verkar bara patetiskt för en kvinna på 20+


 58. Stina skriver: 29 maj, 2010

  57 # Tro mig jag är också trött på situationen. Men jag har verkligen suttit idag och funderat över situationen mellan prinsessan och Jonas. Jag tro inte det är bra för någon utav dom att historien slutar så här tvärt. Om det nu inte finns några känslor mellan dom borde de väll i allafall kunna vara vänner. Men det skall väll mkt till va?


 59. malmoellen skriver: 29 maj, 2010

  Madeleine är en bortskämd flicka och borde vid snart 30 års ålder veta vad som krävs av en ung kvinna i hennes ställning.

  För något år sedan ville man göra allt för att tvätta bort stämpeln som partyprinsessa – den är visst tillbaka igen i dubbel omfattning. Hennes leverne idag, resorna mellan olika kontinenter, är som den värsta jetsetaren.

  Hon borde ta sig i kragen i annat fall borde pappa kungen reagera. Ta sig samman och ställa upp för familjen och visa att hon är en stark kvinna.

  Just nu är hennes agerande avs ådan art att det helt saknar stil, visar på ett enormt dåligt omdöme och inger absolut ingen respekt. Madeleine är en URUSEL förebild för unga kvinnor och tjejer.


 60. caaterine skriver: 29 maj, 2010

  Varför är man otrogen? Det fattas något i ens förhållande annars skulle man inte ge sej ut och vara med andra. Kan man inte tro att det var bådas fel och inte bara JOnas fel att det tog slut. Han verkar i af vara en som jobbar och inte bara flänger runt, men vad vet jag? Vad jag däremot tror, är att prinsessa Madeleine är en bortskämd partypingla som inte har mycket vett i huvet. Hon kan ha svårt att få en ordentlig karl, som inte tar henne för titeln och pengarna, men hitta gärna nån avdankad prins nånstans och flytta utomlands, kanske som Birgitta, och spela golv och bli russinsolbränd.


 61. Stina skriver: 29 maj, 2010

  59, 60 # Ja den där prinsessan Madeleine borde nog ta sig samman för sin älskade familjs skull och visa lite stake nu. Då är det väll tur att hon har en släng av sin moders Sylvias Brasilianska temperament. Men ibland lite otur för att för att hon stundtals kan vara lite egoistisk och uppenbarligen tycka lite väl synd om sig själv 🙂 Men hon verkar dock vara äkta. Å jag är helt övertygad om att hon älskade Jonas. Om hon nu är så mogen som man antar att hon borde vara vid en ålder av snart 30 år borde hon inse att de hade faktiskt en paus vid det tillfälle då Jonas uppgavs vara otrogen och att det därför egentligen inte kan beräknas som otrohet och därför ta tillbaka honom. Men den som lever får se vad som händer med prinsessan Madeleine och Jonas. 🙂


 62. Håkan AlmgrenHåkan skriver: 29 maj, 2010

  Madeleine flyr sina plikter till ett osunt liv


 63. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 29 maj, 2010

  Men jisses,Amalia!Inse att det är slut mellan dom!Föresten,Maddelaine och Sara i England kan ju passa på att flytta ihop.De tycks vara samma inteligenta typer!


 64. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 29 maj, 2010

  Gillar att shoppa och fester!


 65. Stina skriver: 29 maj, 2010

  63 # Nä jag tror nog att prinsessan Madeleine är något smartare än henne


 66. Evelyn skriver: 30 maj, 2010

  Den som tror sig veta allt, vet ingenting 🙂

  Om nu Prinsessan är som hon är så låt henne vara så då..inget vi kan ändra på. Hur ni än sitter här och skriver om henne så blir det inte bättre.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar