Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Daniel och Victoria fick en kväll tillsammans - utan Estelle

08 aug, 2012, 10:09 
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel hade bebisfritt under gårdagskvällen. I Expressen ser man bilder på paret som åt middag tillsammans på en krog i Stockholm.

I dagens Expressen ser vi bilder på kronprinsessan Victoria och prins Daniel som tillsammans äter en romantisk middag på stan – helt utan sin älskade dotter. Paret fick precis som alla andra vänta ett tag innan ett bord blev ledigt, sedan satt de sig ner vid baren på restaurang B.A.R på Blasieholmen för att äta en middag bestående av fisk. Tidningen berättar också att paret såg mycket förälskade ut och att de njöt att bara vara tillsammans.

Annons

Stannar hemma

Som vi tidigare berättat hoppade ju kronprinsessan Victoria av resan till OS för att vara hemma med prinsessan Estelle. Så Daniel fick resa tillsammans till London enbart med prins Carl Philip, men nu är alltså prins Daniel hemma igen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Bertil Ternert sa då till Svensk Damtidning:

– Det är inget märkligt med detta. Kronprinsessan prioriterar att vara hemma med prinsessan Estelle istället. Det är en stor komplexitet att ha med sig ett litet barn i de här sammanhangen och då valde kronprinsessan att nu stanna i Sverige med prinsessan Estelle.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och Charles Hammarsten – bilderna är tagna vid tidigare tillfällen

Läs även:

Annons