Daniel och Victoria kunde inte hålla händerna ifrån varandra

Daniel och Victoria kunde inte hålla händerna ifrån varandra
Annons

Victoria-Daniel

Victoria-Daniel-ScanpixDaniel Westling och kronprinsessan Victoria är verkligen precis så kära som man ska vara bara två dagar återstår innan bröllopet. Under den första festen på Ostiendienfararen Götheborg kunde det blivande brudparet inte hålla händerna ifrån varandra.

Annons

Det var en strålande vacker kväll. Solen sken inte bara över det blivande brudparet utan också över alla de tillresta gästerna och alla nyfikna som samlats i Stockholm för att få en skymt av festligheterna ombord på pampiga Ostindiefararen Götheborg. Det var Sveriges landshövdingar som bjöd på middagen. Kungafamiljen satt tillsammans i aktern där de också tog emot gästerna.

Kärleksdikt

Flera kända artister uppträdde under kvällen, en av dem var Lasse Berghagen. Han hyllade också kronprinsessan Victoria och hennes Daniel med en kärleksdikt och sedan sjöng han klassikern “Stockholm i mitt hjärta”. Det blivande brudparet blev också mycket rörda av hans ord och den vackra sången.

Ömsint

Victoria-Daniel-4Visserligen fick prinsessan Madeleine en hel del av kommentarerna under kvällen, men det alla var ense om var att kronprinsessan Victoria och Daniel aldrig sett lyckligare ut tillsammans. Bara sättet hur de höll varandra i hand, lite ömsint om fingrarna, berättade allt.

En knut

Kronprinsessan var klädd i en elegant mörkblå, ärmlös klänning och håret var uppsatt i en lagom hård knut i nacken.

Här är Victorias eleganta skor.
Här är Victorias eleganta skor.

Kanske påminner det om håruppsättningen inför bröllopet? På fötterna såg vi ett par högklackade pumps som färgmatchade klänningen.

Läs också:

Av Agneta Nisbeth
Foto: Scanpix och Charles Hammarsten

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar