Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Daniel och Victoria har det fantastiskt på sin smekmånad

24 jun, 2010, 11:29 
Agneta Nisbeth
Annons
polynesien-victoria-daniel-stella-ibl

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria njuter just nu av sin underbara smekmånad tillsammans på en paradisö i Söderhavet.

Kronprinsessparet befinner sig just nu på en lånad lyxyacht i Franska Polynesien och njuter av första etappen av sin långa härliga smekmånad.  Trots detta tar de sig ändå tid att hälsa hem till alla de som firade dem under bröllopshelgen, genom en reporter från tidningen Expressen.

Överväldigande

På frågan från Expressen om hur det är att äntligen vara gifta, svarar Daniel:

– Det är härligt, underbart!

Bröllopet upplevde kronprinsessparet som överväldigande på alla sätt, och de menar att det kommer att ta många dagar att smälta alla intryck.

Skönt att vara själva

Nu tycker paret att det är skönt att äntligen få vara helt för sig själva, efter all den turbulens som varit deras vardag under hela våren.

– Nu är det skönt att bara få vara tillsammans, bara Daniel och jag, säger Victoria.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs även:

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons