Daniel och Victorias beslut för familjen – nu lämnar de Haga

05 jan, 2023, 05:00 

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har packat väskorna.

Annons
Sanningen om prins Oscars och farmor Ewa Westlings relation!
Sanningen om prins Oscars och farmor Ewa Westlings relation!

Det blev en lugn och mysig jul för kronprinsessfamiljen, som valde att fira tillsammans med Olle och Ewa Westling i det faluröda kedjehuset på Smältvägen i Ockelbo.

Estelle och Oscar fick då äntligen kvalitetstid med farmor och farfar, medan Victoria och Daniel hade möjlighet att pusta ut och ta det lugnt efter ett minst sagt intensivt år.

Under julledigheten blev det till största sannolikhet en hel del julbak, eftersom Ewa älskar att baka med sina barnbarn, god mat, mysiga filmer och härliga vinterpromenader.

Kronprinsessparet fortsatte på fredagen sitt besök i Ockelbo med omnejd. På kvällen bjöds inbjudna gäster på middag i Kulturmagasinet på Wij Trädgårdar. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel bar för första gången Ockelbodräkten som de fick i bröllopsgåva. Här prins Daniels föräldrar Olle och Ewa Westling.
Olle och Ewa var givetvis överlyckliga över att få fira jul med barnbarnen i år!

Prins Daniel och kronprinsessan Victorias beslut för familjen – nu lämnar de Haga

Med några dagar kvar på julledigheten så kan man tänka sig att Victoria och Daniel just nu laddar batterierna, genom att ta det lugnt och umgås med familjen.

Annons

För på söndag, den 8 januari, är det dags för kronprinsessan att återgå till arbetet igen – för då väntar nämligen ett tre dagar långt besök i Sälen, för att närvara vid Folk och Försvars rikskonferens.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel under Svenska Akademiens högtidssammankomst i Börshuset i Gamla stan i Stockholm på tisdagen.
På söndag börjar de kungliga uppdragen dra igång igen!

Men innan resan till Sälen så kommer Victoria, Daniel, Estelle och Oscar åka tillbaka till Ockelbo igen – för på lördag fyller nämligen Olle 78 år!

Detta ska givetvis firas med tårta, presenter och sång – och hela familjen kommer vara på plats för att uppvakta Olle på den stora dagen.

Ewa Westling, princess Estelle, Olle Westling Prince Oscars christening, Royal Chapel, Royal Palace, Stockholm, 2016
Vilken lycka för Estelle, att få hänga massor med farmor och farfar!

Efter firandet åker Victoria förmodligen direkt till Sälen, medan Daniel och barnen troligtvis återvänder till Haga.

Annons

Tänk vilken lyx för Olle och Ewa, att få tillbringa så mycket tid med barnbarnen under december och januari. Underbart!

Annons