Daniel ställer upp för kungen och Victoria

Daniel ställer upp för kungen och Victoria
Prins Daniel skulle egentligen haft långledigt efter Nobelbanketten, men väljer nu att ställa upp för kungen och Victoria och närvara vid Svenska Akademiens högtidssammankomst.
Annons

Prins Daniel har hållit ett högt arbetstempo hela hösten. Bland annat har han och Victoria börjat engagera sig och uppdaterat sig i läget kring kriminell verksamhet och organiserad brottslighet. I november bjöd de bland annat in Amir Rostami, doktor i sociologi, till slottet för att tala om hans forskning inom kriminologi. De hade även företräde för polismästare Linda Staaf, som berättade om hur man kan gripa och lagföra personer i kriminella nätverk.

Samtidigt har prins Daniel haft ett fullspäckat schema i övrigt med styrelsesammanträden, närvaro vid galor och besök i Bosnien och Hercegovina. Efter morgondagens Nobelbankett och kungens middag för nobelpristagarna dagen därefter, var det tänkt att prinsen skulle vara ha långledigt tillsammans med resten av kronprinsessfamiljen. En efterlängtad paus, förmodar vi, för prinsen.

Gör undantag för kungen och Victoria

Ledigheten skulle egentligen ha sträckt sig ända till den 9 januari, då Daniel är inbokad på ett besök hos analysföretaget Ungdomsbarometern. Men nu verkar prinsen ha gjort ett undantag och ställt upp för kungen och Victoria. Den 20 december kommer nämligen han, kronprinsessan och kungaparet att närvara Svenska Akademiens högtidssammankomst den 20 december. Efter det hoppas vi att prins Daniel får en chans att återhämta sig i lugn och ro med Victoria och Estelle och Oscar.

Annons
Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Daniel ställer upp för kungen och Victoria”

  1. Desirée skriver: 10 december, 2019

    Det är inte frågan om “att ställa upp för kungen” här . Delta Svenska Akademiens högtidssammankomst har Daniel gjort i alla år, det ingår i hans uppdrag och är inplanerat sedan länge.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar