Daniels beslut för familjen – därför är han bestämd

Prins Daniel har arbetat mycket den senaste tiden, men snart får han äntligen en välbehövlig paus hemma i Ockelbo.

Den senaste tiden har prins Daniel haft en tung arbetsbörda, vilket har gjort många oroliga. Även större delen av december är fullspäckad för prinsens del, som ska närvara vid allt från möten och sammanträden till Nobelbanketten den 10 december.

Som tur är får han och och resten av kronprinsessfamiljen snart en efterlängtad och behövlig paus! Julen kommer de att fira enligt tradition på Drottningholm, men i mellandagarna åker familjen alltid till Ockelbo. Prins Daniel längtar självklart hem till sina föräldrar och är bestämd med att aldrig planera in kungliga uppdrag då, och väl i Ockelbo passar de på att vara sig själva och ta en paus från rampljuset hemma hos Olle och Ewa Westling.

Roligt för barnen

Att åka till Ockelbo är förstås extra roligt för barnen, och både Estelle och Oscar kan röra sig fritt i det lilla samhället. Familjen brukar bland annat åka skridskor och gå långa skogspromenader och ibland träffar de vänner och grannar till Ewa och Olle. Prins Daniel är även mån om att barnen ska se hur han hade det som liten, och har hälsat på Perslundaskolan där prinsen gick i låg- och mellanstadiet.

Ibland åker de även till Gävle för att shoppa och hälsa på Daniels syster, Anna Westling Söderström. Det har familjen Westling gjort så länge Daniel kan minnas och vill självklart göra samma utflykt med sina egna barn.

Foto: TT