Daniels beslut för familjen – därför är han bestämd

Daniels beslut för familjen – därför är han bestämd
Prins Daniel har arbetat mycket den senaste tiden, men snart får han äntligen en välbehövlig paus hemma i Ockelbo.
Annons

Den senaste tiden har prins Daniel haft en tung arbetsbörda, vilket har gjort många oroliga. Även större delen av december är fullspäckad för prinsens del, som ska närvara vid allt från möten och sammanträden till Nobelbanketten den 10 december.

Annons

Som tur är får han och och resten av kronprinsessfamiljen snart en efterlängtad och behövlig paus! Julen kommer de att fira enligt tradition på Drottningholm, men i mellandagarna åker familjen alltid till Ockelbo. Prins Daniel längtar självklart hem till sina föräldrar och är bestämd med att aldrig planera in kungliga uppdrag då, och väl i Ockelbo passar de på att vara sig själva och ta en paus från rampljuset hemma hos Olle och Ewa Westling.

Annons

Roligt för barnen

Att åka till Ockelbo är förstås extra roligt för barnen, och både Estelle och Oscar kan röra sig fritt i det lilla samhället. Familjen brukar bland annat åka skridskor och gå långa skogspromenader och ibland träffar de vänner och grannar till Ewa och Olle. Prins Daniel är även mån om att barnen ska se hur han hade det som liten, och har hälsat på Perslundaskolan där prinsen gick i låg- och mellanstadiet.

Ibland åker de även till Gävle för att shoppa och hälsa på Daniels syster, Anna Westling Söderström. Det har familjen Westling gjort så länge Daniel kan minnas och vill självklart göra samma utflykt med sina egna barn.

Foto: TT

Annons

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Daniels beslut för familjen – därför är han bestämd”

 1. ancibergfeldtGmail.comp skriver: 28 november, 2019

  Jag drömmer om en jul hemma..


 2. Desirée skriver: 29 november, 2019

  Daniel och Victoria brukar väl fira julafton vartannat år i Ockelbo och vartannat på Drottningholm? Jag tror inte att Daniel jobbar mer än de flesta småbarnsföräldrar som är hemifrån över 8,5 timmar per dag plus pendlingstid och som dessutom har hemarbete att sköta vilket inte de kungliga har då de har av oss avlönat tjänstefolk.


 3. Helene skriver: 29 november, 2019

  P.Daniel är nog inte utarbetad, inte KP.Victoria heller. De syns ju aldrig. Inte en bild på Daniel på länge!! Neej, är det någon som behöver vila är det P.Sofia, hon syns i tidningen varje dag, flera bilder tom. varje dag. Stackarn. 🙂 🙂 🙂


 4. Mimmi skriver: 30 november, 2019

  Följer kungaparet med till Ockelbo och njuter av några dagar hos farmor och farfar på landet ?


  1. Helene skriver: 2 december, 2019

   Mimmi.

   Kära Mimmi, önskar kungaparet åka till landet, åker de till byn Kåtilla.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar