Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Daniels beslut utan Victoria – åker på ensamresa

08 nov, 2022, 18:00 
Indra Nordemar

Prins Daniel reser bort utan kronprinsessan Victoria.

Annons
Tillbakablick: Här möter Victoria & Daniel folkets jubel efter bröllopet 2010!Brand logo
Tillbakablick: Här möter Victoria & Daniel folkets jubel efter bröllopet 2010!

Det har gått mer än tolv år sedan kronprinsessan Victoria och prins Daniel lovade varandra evig kärlek på deras majestätiska bröllop i Storkyrkan i Stockholm.

Sedan dess har de hållit ihop i vått och torrt. Ändå blev deras äktenskap hårt ifrågasatt tidigare i år. Skilsmässoryktena som började florera gick så långt att det till slut kände sig tvungna att gå ut i sociala medier och dementera dem.

En av anledningarna till att rykten spann vidare var ett de spenderade väldigt mycket tid isär under den perioden. Bland annat åkte Daniel i väg till USA utan sin hustru. Och nu ska han resa bort igen – utan Victoria.

Prins Daniel resa utan Victoria

Anledningen till Daniel USA-resa i mars var initiativet Prins Daniel Fellowship.

Annons

– Resan har planerats av styrgruppen för Prins Daniels Fellowship, som är del av Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA). Prinsen ingår i styrgruppen tillsammans med företagsledare och kunniga medarbetare, sa då Daniel Urso på hovets kommunikationsavdelning till Svensk Dam.

Därför åker Daniel i väg

Ja, Prins Daniels Fellowship anordnar återkommande entreprenörsresor, och det är det som Daniel nu ska i väg på onsdagen den 9 november. Denna gång blir resan däremot aningen kortare, han ska nämligen bara till Göteborg där han ska besöka högskolan Chalmers.

Victoria kommer trots allt ändå vara fullt upptagen med annat, då hon fortsätter sin utbildning vid försvarsmakten.

Foto: TT

Annons