Daniels blixtförändring – bilderna visar sanningen

Daniels blixtförändring – bilderna visar sanningen
Victoria är känd för sina lyckade modeval, men även Daniel brukar klä sig med stil. I helgen blev det bråttom att fixa till en viktig detalj.
Annons

Alltsedan Victoriadagen har det varit skralt med nya bilder på Victoria och Daniel, tills de gjorde en efterlängtad comeback i förra veckan. Det var under ett besök hos Visita som vi äntligen fick se kronprinsessparet i farten igen, och Daniel väckte uppmärksamhet.Han hade nämligen en ovanligt lång frisyr mot vad vi är vana att se honom i, kanske en effekt av semestern.

Annons

Annons

På lördagen var de på Victorias närmsta vän Andrea Brodins bröllop. Inget fick stå emellan dem och firandet av bästisens bröllop, som dessutom gifte sig med Chris best man från hans bröllop med Madeleine 2013, nämligen Cedric Notz. Det blev av allt att döma en underbar kväll, och Victoria sågs mingla och skratta tillsammans med sina vänner.

Prins Daniels förändring till bröllopet

Även prins Daniel var på sitt bästa humör under kvällen, stiligt klädd i mörk kostym. Dessutom syntes en ganska väsentlig skillnad från bilderna från Visita-besöket bara två dagar tidigare. Hans frisyr var nämligen tillbaka till den lite kortare välklippta vi är vana att se honom i. Det blev ett blixtbesök hos frisören, ganska vågat att klippa sig så kort inpå en stor fest tycker vi!

Annons

Kungaparet var inte på plats under kvällen trots att de är nära vänner med brudens föräldrar Hans Eric “Jejje” Brodin och Eva “Putzi” Brodin. De är fortfarande väldigt försiktiga när det kommer till sociala sammankomster och minglar inte gärna i grupp.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

13 kommentarer till “Daniels blixtförändring – bilderna visar sanningen”

 1. ellinor blomquist skriver: 26 augusti, 2020

  Modigt?

  Daniels lite längre hår var kanske ett sätt för Daniel att markera-det var med längre hår vi såg honom från början, alltså den Daniel Victoria mötte var en tränare med keps och långt hår.


 2. josefin skriver: 26 augusti, 2020

  ja milda tid vad energisk han är prinsen. han hann bàde tvätta o klippa haret innan han gick pa partaj. verkligen unikt magiskt!


  1. Ingrid skriver: 26 augusti, 2020

   Han färgade det också!


 3. PernillaA skriver: 26 augusti, 2020

  är ‘blixt ‘ månadens ord?


 4. charlotte skriver: 26 augusti, 2020

  Daniel är ju inte så fotogenique. Han har ju sagt att han bara vill bli fotograferad när han är förberedd. Jag förstår honom men tycker det är lite komiskt att man kan ha ett sådant krav när man är kunglig.


  1. josefin skriver: 26 augusti, 2020

   kära charlotte, man kan tydligen ha vilka krav som helst när man är kunglighet i Sverige. det ár námligen en leknöjesposition utan motprestation


 5. caterine skriver: 26 augusti, 2020

  Nog har det gått för långt med detta hyckleri. Victoria minglar med en hoper bröllopsgäster, privat, kommer med livreklädd chaufför. I nästa reportage får hon inte delta i riksdagens öppnande eller vad det var för tillställning p g a pandemin.Var bröllopet ett uppdrag, månne. Nog är det väl hög tid att tag i monarkifrågan. Kungen håller sig till reglerna men detta par tycker sig stå över allt. Stackars Daniel, han ser plågad ut.


 6. Bea skriver: 26 augusti, 2020

  Charlotte,
  Daniel är ju egentligen inte ”kunglig”. Situationer som kanske är vardagsmat för övriga familjen är för honom helt onaturligt i mångt och mycket.
  Personligen tror jag att han inte alls är bekväm med att ha en prinstitel.
  Jag tror att han i sin ålder skulle må bättre av att ha ett avlönat jobb ett jobb som han trivs med och en egen inkomst – det är en annan självkänsla i det – hur mycket man än älskar sin fru och familj och vill vara alla till lags.


  1. charlotte skriver: 27 augusti, 2020

   Bea,
   Håller med dig i att Daniel skulle ha hetat Westling och haft kvar sina gym även om han gifte sig med Victoria. Han skulle haft en egen identitet i en egen sfär. Han skulle kunna ha stöttat Victoria ändå i hennes roll som tronföljare. I detta fall har man förminskat Daniel genom att han kallas prins.
   Vi har en prins Carl Philip och att hans fru är prinsessa är mer naturligt för mig.


 7. Mia skriver: 27 augusti, 2020

  Herregud!? Är nått att skriva om, hans hår???


 8. PernillaA skriver: 27 augusti, 2020

  det kvittar ju också om man är man eller kvinna, vem vill gå tre steg efter sin respektive och buga och bocka


 9. Aveline skriver: 27 augusti, 2020

  josefin och caterine,

  Bra tankar där. Slipper skriva själv.


 10. caterine skriver: 28 augusti, 2020

  Daniel är inte lycklig, och hur skulle han kunna vara det? Victoria skulle ha gjort som drottning Elizabeth gjorde när hon gifte sig med Philip, låtit honom ha en egen sfär, egna ansvar, lite frihet. Att vara ett bihang till sin fru är aldrig bra, Victoria måste sluta bestämma allt och han ser ofta besvärad och plågad ut.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar