Daniels blixtförändring – bilderna visar sanningen

Victoria är känd för sina lyckade modeval, men även Daniel brukar klä sig med stil. I helgen blev det bråttom att fixa till en viktig detalj.

Alltsedan Victoriadagen har det varit skralt med nya bilder på Victoria och Daniel, tills de gjorde en efterlängtad comeback i förra veckan. Det var under ett besök hos Visita som vi äntligen fick se kronprinsessparet i farten igen, och Daniel väckte uppmärksamhet.Han hade nämligen en ovanligt lång frisyr mot vad vi är vana att se honom i, kanske en effekt av semestern.

LÄS MER: Daniels stora förändring under besöket

På lördagen var de på Victorias närmsta vän Andrea Brodins bröllop. Inget fick stå emellan dem och firandet av bästisens bröllop, som dessutom gifte sig med Chris best man från hans bröllop med Madeleine 2013, nämligen Cedric Notz. Det blev av allt att döma en underbar kväll, och Victoria sågs mingla och skratta tillsammans med sina vänner.

Prins Daniels förändring till bröllopet

Även prins Daniel var på sitt bästa humör under kvällen, stiligt klädd i mörk kostym. Dessutom syntes en ganska väsentlig skillnad från bilderna från Visita-besöket bara två dagar tidigare. Hans frisyr var nämligen tillbaka till den lite kortare välklippta vi är vana att se honom i. Det blev ett blixtbesök hos frisören, ganska vågat att klippa sig så kort inpå en stor fest tycker vi!

Kungaparet var inte på plats under kvällen trots att de är nära vänner med brudens föräldrar Hans Eric “Jejje” Brodin och Eva “Putzi” Brodin. De är fortfarande väldigt försiktiga när det kommer till sociala sammankomster och minglar inte gärna i grupp.