Daniels fina gest till kronprinsessan Victoria

prins daniels kärleksgest till victoria under nobel 2019
Kungens Nobelmiddag på slottet var fullkomligt magisk. Men det finaste av allt var nog ändå Daniels gest till Victoria.
Annons

Nobelmiddagen på Kungliga slottet var verkligen Victorias kväll. Kronprinsessan strålade i en knallröd klänning (många tippar på att den är skapad av Pär Engsheden) och i den vackra håruppsättningen glittrade prinsessans Lilians tiara.

Allt strålkastarljus på kronprinsessan Victoria

Under sådana här högtidstillfällen är det kronprinsessan som står i fokus framför fotografernas blixtrar. Hon är Sveriges blivande drottning och prins Daniel är mån om att allt strålkastarljus ska vara riktat mot Victoria en sådan här kväll.

Annons

Prinsen log förstås också mot fotograferna när kungafamiljen tågade in i Karl XI:s galleri men han höll sig ändå lite i bakgrunden. När Daniel reser land och rike runt med Prins Daniels Fellowship har han ett större kroppsspråk med mycket gester och rörelser. Han skämtar och tar egna intiativ. Men när kronprinsessparet representerar kungahuset tillsammans, som på kungens Nobelmiddag, går han in i en annan roll.

Annons

Vid stora kungliga sammanhang är det viktigast att stötta kronprinsessan och föra fram henne i rampljuset. Någonting Daniel alltid gör med bravur. Victoria betyder allt för honom och prinsen vill visa världen exakt hur fantastisk hon är. Och då gäller det att varken smila för mycket eller skymma den fantastiska Nobelklänningen.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Daniels fina gest till kronprinsessan Victoria”

 1. Helene skriver: 12 december, 2019

  Detta ni skriver om Daniel, och som även vi noterat under lång tid, visar vilken enastående person han är. Just hans sätt att mjukt föra fram sin hustru KP.Victoria i officiella sammanhang. Samtidigt är han hennes trygghet. —Vid Daniels egna engagemang, visar han kraft o styrka, ett väl sammansvetsats Par. Fint att se.


 2. mm skriver: 12 december, 2019

  Han gör nog bara vad som är förutbestämt och förväntas av honom, prinsskolan varade trots allt under flera år.


 3. Monarkist skriver: 12 december, 2019

  Ni två är ett par, Daniel. Reportrarna fokuserar mycket på Victoria ändå. Du har bevisat för länge sedan, att du mer än väl platsar vid din hustrus sida. Anser jag.


  1. Helene skriver: 13 december, 2019

   Monarkist–samt Josefin.

   Ber att få instämma i era kommentarer som jag delar! Tack!


 4. josefin skriver: 12 december, 2019

  Fint av honom, kanske har han lärt av drottningen och sà smàningom kan han dela sin kunskap med andra familjemedlemmar i “supportive roles”.


 5. Susanne Kraft skriver: 12 december, 2019

  Hur kan Svensk Dam skriva att middagen för årets Nobelpristagare var “Victorias kväll”? Middagen är för de personer vilka under decennier ägnat sig åt att forska och deras resultat kan verkligen kallas för att göra mänskligheten stora tjänster. Ibland undrar man hur det står till i hjärnkontoren hos vissa journalister.


  1. josefin skriver: 13 december, 2019

   Men Susanne, hela världen är ju statister till det Unika Magiska Sötchockande Svenska Kungahuset. Visste Du inte det? 🙂


 6. Monarkist skriver: 13 december, 2019

  Du har så rätt, Susanne. Det är pristagarna och deras fantastiska arbete som ska vara i fokus denna kväll.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar