Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Daniels fina gest till kronprinsessan Victoria

12 dec, 2019, 18:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
prins daniels kärleksgest till victoria under nobel 2019
Kungens Nobelmiddag på slottet var fullkomligt magisk. Men det finaste av allt var nog ändå Daniels gest till Victoria.
Annons

Nobelmiddagen på Kungliga slottet var verkligen Victorias kväll. Kronprinsessan strålade i en knallröd klänning (många tippar på att den är skapad av Pär Engsheden) och i den vackra håruppsättningen glittrade prinsessans Lilians tiara.

Allt strålkastarljus på kronprinsessan Victoria

Under sådana här högtidstillfällen är det kronprinsessan som står i fokus framför fotografernas blixtrar. Hon är Sveriges blivande drottning och prins Daniel är mån om att allt strålkastarljus ska vara riktat mot Victoria en sådan här kväll.

Prinsen log förstås också mot fotograferna när kungafamiljen tågade in i Karl XI:s galleri men han höll sig ändå lite i bakgrunden. När Daniel reser land och rike runt med Prins Daniels Fellowship har han ett större kroppsspråk med mycket gester och rörelser. Han skämtar och tar egna intiativ. Men när kronprinsessparet representerar kungahuset tillsammans, som på kungens Nobelmiddag, går han in i en annan roll.

Annons

Vid stora kungliga sammanhang är det viktigast att stötta kronprinsessan och föra fram henne i rampljuset. Någonting Daniel alltid gör med bravur. Victoria betyder allt för honom och prinsen vill visa världen exakt hur fantastisk hon är. Och då gäller det att varken smila för mycket eller skymma den fantastiska Nobelklänningen.

Foto: TT

Annons